Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van olyan kevés, normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan kevés, normális szexualitású nő, akinek nem tabu a lábfétis minden formája?

Figyelt kérdés

Prűd pi csàkkal van tele a bolygó. Ettől undorodnak, de az anális majális alap náluk. Szerintem

1. NEM TUDJÁK, mekkora élvezetet okozhat a lábuk, mint erogén zóna izgatása, kényeztetése

2. Valószínűleg ápolatlan sok nő lábfeje, s a szégyenérzet dolgozik bennük.

2021. szept. 16. 16:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%

16-os, férfi vagyok, szóval nincs pinám. De sajnállak ha ilyen nőkkel voltál. Eddig párjaimnak nem volt halszaga. 😄

És nem azért de más egy erogén zónát ingerelni, meg olyan helyet ami nem indítja be a másikat.

2021. szept. 16. 17:04
 22/40 Lazy Lover ***** válasza:
27%
Most az egyszer igazat adok a volt csajom nem engedte hogy az arcára élvezzek mert az megalázó... Bezzeg azt imádta ha a fenekébe élvezzek el....
2021. szept. 16. 17:08
 23/40 A kérdező kommentje:
Szerencsére olyan nőim voltak eddig, akiket az sem zavart, ha edzés után voltak és ecetes áporodás volt a talpukon.
2021. szept. 16. 17:12
 24/40 anonim ***** válasza:
66%

Attól, hogy rühellem ha valaki hozzáér a lábamhoz, miért is vagyok prűd?

Az elkorcsosult elméddel van probléma, nem azokkal, akiknek hányingerük van attól, hogy a savanyú talpszagát akarod nyalogatni.

2021. szept. 16. 17:13
 25/40 anonim ***** válasza:
73%

Igaz, nem vagyok lábfétises, de engem még egy barátnő sem utasított vissza, ha talpmasszázst akartam adni.

Ha ez lenne a perverzitásom, biztosan ezzel kezdenék.

Így is szoktam, de nem szex célból, én nem izgulok fel közben. Viszont a rendes masszázsból szinte mindig szex alakul.

2021. szept. 16. 17:14
 26/40 anonim ***** válasza:
57%
Te vagy az ecetes aporodott lab mániás? Te beteg vagy..
2021. szept. 16. 17:18
 27/40 anonim ***** válasza:
62%

Nem tabu, nem undorító, de nem erogén zóna.

Viszont előbb verem ki lábbal, vagy taposom a golyót, mint análozzak.

De házas vagyok,bocsika....

2021. szept. 16. 17:42
 28/40 A kérdező kommentje:
Lol
2021. szept. 16. 17:58
 29/40 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem semmire nem mentek azzal, hogy itt szidjátok egymást. A szexuális irányultságról nem tehetnek az emberek, se a lábfetisről, se a mellfétisről, se az análról. Mindent lehet betegnek hívni, ami a másiknak nem tetszik, de itt szerintem az egyetlen kérdés, hogy rossz-e bármelyik a másiknak. Ezek mind ártatlan fetisek, ezért csak megegyezés kérdése. Szerintem aki szerelmes a másikba, az megengedi neki, hogy az imádja a lábát, hogyha olyan fontos neki. Nekem az a tapasztalatom, hogy a lányoknak is nagyon jól esik.

Ami viszont visszás lehet, az az, ha valaki csak ezt akarja a másiktól. Ezzel vigyázni kell. Ezt meg kell értenie annak, aki lábfetises, hogy egy lánynak kellemetlen egy ponton túl az, ha csak a lábaival törődnek. A csajoknak meg azt kell megérteni, hogy a lábfetisesek nem tehetnek róla, hogy ki vannak éhezve, mert ez még mindig félig-meddig tabu, ráadásul a társadalom nem törődik a lábak takarásával. Aki a mellekre izgul, az is ki lenne éhezve, ha mindenki fedetlen mellekkel járna.

Igazából ez csak arról szól, hogy előzékenyek legyünk egymással. Amúgy szerintem nem "tabu" a lábfetis, inkább talán az a hozzáállás hiányzik sok lányból, hogy elnézőek legyenek a másik vágyaival szemben és ne ítélkezzenek. Bár nekem egyik barátnőmnek se volt ellene kifogása soha. Mondjuk ez egy olyan dolog, amit csak akkor szabad szerintem előhozni, ha már volt csók, petting.

2021. szept. 16. 18:52
 30/40 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem abba kellene belegondolni itt az izzadságszagú láb fétises embereknek, hogy mit szólna hozzá, ha ott lenne a tip top barátnőjével aki lekapná róla a sportcipőt amibe a lába rohadt 12 órát és elkezdené neki nyalogatni meg szopkodni a csaj és mennyire indulna be ettől...
2021. szept. 16. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!