Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van olyan kevés, normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan kevés, normális szexualitású nő, akinek nem tabu a lábfétis minden formája?

Figyelt kérdés

Prűd pi csàkkal van tele a bolygó. Ettől undorodnak, de az anális majális alap náluk. Szerintem

1. NEM TUDJÁK, mekkora élvezetet okozhat a lábuk, mint erogén zóna izgatása, kényeztetése

2. Valószínűleg ápolatlan sok nő lábfeje, s a szégyenérzet dolgozik bennük.

2021. szept. 16. 16:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
43%
Bírom, aki azzal jön hogy "ez nem normális" meg hasonlók. Mégis ki a f*szom dönti el hogy mi normális, mi nem? :D Erről lehet konszenzus persze, de az legyen akkor logikus. Szerintem ha két felnőtt kölcsönösen akar valamit, ami nem okoz komoly fizikai vagy lelki traumát, az nomális. :D Ha a lábfétis nem normális, akkor ugyanezzel az erővel a BDSM sem az, az anál sem, meg még sok-sok minden más sem. :D Eleve akkor a vibrátor, szexuális segédeszközök sem. Engedjétek már ezt a "nem normális" dolgot ilyeneknél. Csak a saját szűklátókörűségeteket hirdetitek.
2021. szept. 16. 21:29
 32/40 anonim ***** válasza:
41%

#32 vagyok

+ Egyeseknek még mindig nehezen megy sokszor a szaporodási szex és az élvezeti szex közti különbséget. El kellene fogadni, hogy a szex az ember számára nem csak a szaporodást jelenti. Az, aki fennen hirdeti hogy ő milyen kőnormális egészséges szexualitású ember, ő is csomószor élvezetből szexel a párjával, és ki tudja miket próbál ki.

2021. szept. 16. 21:32
 33/40 anonim ***** válasza:
37%
Mert rengetegen nem értik a lányegét, csak azt gondolják, hogy akkor csak a láb lesz a fontos, pedig nekik csak a p*i a legfontosabb.
2021. szept. 17. 06:55
 34/40 anonim ***** válasza:
79%

#30:

"Szerintem abba kellene belegondolni itt az izzadságszagú láb fétises embereknek, hogy mit szólna hozzá, ha ott lenne a tip top barátnőjével aki lekapná róla a sportcipőt amibe a lába rohadt 12 órát és elkezdené neki nyalogatni meg szopkodni a csaj és mennyire indulna be ettől..."

Akármit mondasz is, ez még mindig csak személyes ízlés kérdése. Én is be tudom ugyanígy állítani az anális szexet. Nekem pl. undorító az a gondolat, hogy bedugjam a farkam oda, ahonnan minden nap bélsár távozik, elnézést. Az is tud pudvás, izzadt lenni, akárcsak az izzadt láb. Ráadásul semmi kedvem nem lenne kitenni magam e-coli fertőzésnek. Ennél sokkal kevésbé veszélyes a talp nyalása, attól semmi objektív bajod nem lesz, hogy egy kis sós izzadságot meg pár ottani baktériumot benyalsz.

Te próbálsz egy értékrend szerint ítélkezni ebben, de ennek nincs értelme. A hagyományos szex is tele van undorító dolgokkal, emberek nyalogatják egymást meg bedugják egymás részeit mindenhova. Ez tényleg csak elfogadás kérdése.

2021. szept. 17. 08:09
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
#34 😂😂😂 Ez jó
2021. szept. 17. 09:29
 36/40 A kérdező kommentje:
Pedig egy jó nagy méretű, szép lábujjakkal szerelt, festett körmű, puha, savanykás, ecetes, áporodott, fűszeres talpszagú női lábnál nincs jobb.
2021. szept. 17. 09:46
 37/40 anonim ***** válasza:
69%

"Te próbálsz egy értékrend szerint ítélkezni ebben, de ennek nincs értelme. A hagyományos szex is tele van undorító dolgokkal, emberek nyalogatják egymást meg bedugják egymás részeit mindenhova. Ez tényleg csak elfogadás kérdése."

Szarok rá, hogy elfogadja-e valaki vagy sem.

Én bőven megértek minden nőt akinek ez kiveri a biztosítékot és pont azért mert ha te elképzeled álmaid nőjét aki a lábaidat nyalogatja meg szopkodja a lábujjaid neked se áll a cerka mint a cövek...

Érdekes, hogy e téma köré épült az egész megjegyzés, de végül erre az egyre nem jött konkrét válasz pedig jöhetne. Kíváncsi lennék hány csávónak ágaskodna a jancsi és hánynak nem lenne a kedvence ha a barinője az izzadsz lábát nyalogatná meg szopkodná....

2021. szept. 17. 20:21
 38/40 anonim ***** válasza:
74%
Miért gondolod, hogy nekem erre nem áll? Nekem ezt már csinálta is barátnő. Izgi volt, élveztem. Akármennyire kiakaszt ez téged, ez a te egyéni véleményed, hogy ez undorító lenne, nem az objektív igazság. Semmi undorítóbb nincs abban, hogy valaki izzadt lábat nyalogat, mint abban, hogy segget nyalogat. Képmutatás erről úgy beszélni, mintha ennek lenne objektív értéke. Mindenkinek az az undorító, ami nem izgatja. Nők több dolgot tartanak undorítónak, mert bennük nem tombol úgy a tesztoszteron. Te ezt tartod undorítónak, mert nem ezzel a vággyal nőttél fel. Nekem semmi undorító nincs benne. Izzadt a lábam, na és? Akire izgulunk, annak az izzadságszaga is vonzó számunkra. Ez sokkal kevésbé elfogadhatatlan szerintem, mint pl. a pisiszex.
2021. szept. 17. 23:06
 39/40 anonim ***** válasza:
67%

"Pedig egy jó nagy méretű, szép lábujjakkal szerelt, festett körmű, puha, savanykás, ecetes, áporodott, fűszeres talpszagú női lábnál nincs jobb."

Itt nagyon durván lemaradt a "nekem"/"szerintem"....

2021. szept. 18. 08:35
 40/40 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó: a kérdezőt ne vedd alapnak, valszeg egy troll. Ilyen baromságokat, hogy "áporodott, fűszeres talpszag" nem ír, aki tényleg izgul a lábakra. Az történt, hogy volt/van itt az oldalon valami f**z, aki mindenhova odaírja, hogy "ecetes lábszag", mert szerinte nagyon vicces a lábfetisen gúnyolódni, és azóta erről a témáról nem lehet itt értelmesen beszélgetni, mert minden kérdésnél minden válaszolónak ő jut először eszébe, mintha a lábfetisesek mind ilyenek lennének. Tényleg nem értem, mi a francért kell ennyire megvetni meg kicikizni ezt a témát, mikor rengeteg férfinak ez áll az érdeklődése középpontjában és semmi betegeset nem csinálnak. Szeretik alárendelni magukat a nőnek, szeretik királynőként kezelni, izgatja őket a talp érintése és kész. A tenyér meg a talp különleges felületek az emberi testen, nagyon érzékenyek és feromonokat bocsátanak ki, nem csoda, hogy egyes emberek számára vonzóak. Ehhez még vedd hozzá, hogy sok embernek úgy alakul a pszichoszexuális fejlődése, hogy szereti az alárendelt szerepet, aminek a megélésére a láb, a talp alkalmas. Nem véletlenül vannak olyan szóképek, mint "nyalja valakinek a talpát", ez a köznyelvben is a behódolás, az alárendeltség kifejeződése. Ráadásul a láb egy takart testrész, ami ritkán válik láthatóvá, és akinek van valami vonzalma iránta, azt ez csak felerősíti. Szerintem mindezeket figyelembe véve érthető, miért izgat sok embert a láb. Nem tudom, miért kell ebből ügyet csinálni.

Én azt gondolom egyébként, hogy a lábfetis egy viszonylag modern jelenség, mert a talp addig nem lehetett túl izgató, amíg mezítláb jártak az emberek és állandóan látható volt a lábuk (ami ráadásul mindig koszos is kellett, hogy legyen). Feltételezem, hogy törzsi társadalmaknál nem is igen van lábfetis. De ahogy egyre több ember váltott paraszti meg munkás életmódról a kifinomult városi életmódra, ahol cipőt hordunk, fürdünk, benti életet élünk, és ahol a talp már nem piszkos és kemény, hanem puha és érzékeny, úgy átalakult ennek a testrésznek a megítélése. Szerintem. Fogadok, hogy ha olyan világot élnénk még mindig, hogy a kisasszonyok kesztyűt hordanak állandóan, akkor egyre gyakoribbá válni a kézfetis.

2021. szept. 18. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!