Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tetszenek a pici, vékony lányok?
Az én értelmezésemben a “vékony pici nő” Ariana Grande alkatú. Egy nagy mellű, nagy seggű nőre nem hivatkozok úgy, hogy “vékony pici”, akkor sem, ha alacsony vagy ha vékony a dereka.
Mellesleg nekem is van azért fenekem, főleg a kondi miatt, és mellem is van(B kosár), nem vagyok lapos.
Farsangkor lehet veled törpillának, és hókuszpóknak beöltözni. :)
És utána úgy dugni. :D :D :D
#24 gondolod törpillát nem csinálta, és élvezte tele, szanaszét sorban az összes törpe adásidőn kívül? :D
Amúgy volt ilyen tipusú csajom, elég izgalmas dolgokat éltem meg vele egy nyár alatt. :D
Hogy venném észre? Szórakozóhelyre nem járok, neten jelenleg nem ismerkedek(mármint tindert meg ilyeneket nem használom). Utcán nagyon ritkán szólítanak le, munkahelyen meg alapból tabu az ilyesmi. Kondiban néha odajönnek ismerkedni, de mondom, azok foglalt pasik voltak, szóval nem számít. Így aztán nehéz észrevenni, ha valakinek tetszek, mivel nem vagyok gondolatolvasó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!