Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak tetszenek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tetszenek a pici, vékony lányok?

Figyelt kérdés
Vagy mindenkinek inkább a teltebb, bögyös faros nők az esetei?

2021. okt. 8. 10:58
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
94%
Nekem bejonnek, szerintem nincs gond veluk :)
2021. okt. 8. 14:18
 32/42 anonim ***** válasza:
94%
Nekem inkább a vékonyabb lányok jönnek be mint a teltebbek. De nem testalkat alapján válogatok, persze a szélsőséges esetek azok kizáró okok.
2021. okt. 8. 14:21
 33/42 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a vékony lényegében bármilyen magassághoz tetszik. Magasságomhoz mérten én olyan 155-185cm közöttire tenném az intervallumot. A telt pedig nekem nem tetszik. Most olvasom, hogy a pici szót kicsit másképp értelmezed, érted, mint én. Mivel arányosság híve vagyok, nekem a nagy mell és fenék se tetszik, már csak az aránytalanság miatt sem, de egyébként sem, akárhogy is nézem. Hiába hajtogatták a TV-ben, újságokban, közösségi médiában és össze-vissza, nekem sose tudott tetszeni. És nem egy hasonszőrű ismerősöm van, ráadásul akiket igazán szépnek találok, lényegében mindnek barátja is van. Gondolom ez sem lehet véletlen. Amúgy pedig szerintem minden alakra elég sok az "igény". Mondhatni bármilyen is vagy, nem azon fog múlni, hogy lesz-e barátod vagy sem. Sokan sírnak ezen az oldalon is, hogy biztos az alak, vagy a mell, fenék az oka, hogy nincs barátja, de ugyan úgy fiúk is hasonlóképp, viszont én ezzel nem értek egyet. Csak utcára kilépve, ha az nincs kihalva, 5 percen belül fixen megcáfolható és mutatható ellenpélda rá. Sokkal inkább saját magunk és a gátlásaink a legnagyobb hártáltató tényezők ebben a témában szerintem.
2021. okt. 8. 14:43
 34/42 anonim ***** válasza:
92%

Igen, bejönnek az alacsonyabb, vékony lányok.

Ha még formás is a fenekük, az még jobb.

2021. okt. 8. 14:55
 35/42 anonim ***** válasza:

Mondjuk az a helyzet hogy a normálisabb faszik, köztük én is, inkább meg sem próbálnak ismerkedni.

Mert a nyomulós kretén tipusok lépten nyomon rámennek mindenre ami alatt punci van, ergo a csajoknak már herótjuk van ezektől, és lehetsz te bármilyen jófej, már rutinból elküld a picsába a kretének miatt. :)

Maguktól persze nem próbálnak a csajok senkivel sem megismerkedni. :D :D

2021. okt. 8. 17:56
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Remélem egyszer találok ilyen pasit, ha tényleg ennyien szeretik az alacsony, vékony lányokat.

Lennék a törpillája... :)

2021. okt. 8. 22:39
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
36: azért akad itt is bőséggel ilyen, lehet válogatni. :)
2021. okt. 8. 22:40
 38/42 anonim ***** válasza:
#36 Küldj már egy képet :D :D :D
2021. okt. 8. 23:56
 39/42 anonim ***** válasza:
Nekem igen de foglalt vagyok
2021. okt. 9. 05:24
 40/42 anonim ***** válasza:
Szia! Igen imádnivalók a-s cici mérettel. Sokkal nagyobb a szexuális étvágyuk. :)
2021. okt. 9. 05:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!