Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony férfiaknak milyen nők tetszenek?
Tudom, hogy a sablonválasz az, hogy mindenkinek más, de nagyon vékony pasikat általában ducibb lányokkal szoktam látni. A legjobb fiúbarátom is vékony (kb. 190/70), a barátnője pedig olyan 170/90. A volt barátom (183/63) szintén csupa duci lánnyal volt előttem, és egy harmadik ismerősömnek (kb. 185/65) pedig kifejezetten kövér az exe. Ja, és a szomszédunk is egy sovány pasi, a felesége pedig 110 kiló.
Ez véletlen, vagy a vékony pasik inkább a duci nőkhöz vonzódnak?
Biztonságot ad nekik, hogy erős szélben van akinek megfoghatják a kezét!
Nyakunkon a klímakatasztrófa...
Ez csak akkor igaz, ha a férfi kopaszodik. Valamiért tényleg tipikus páros - főleg középkorúaknál - a csontváz-kopaszodó férfi és a tőle sokkal pufibb és alacsonyabb felesége.
Mintha ez a két csoport valahogy megtalálná egymást.
Ahogy az agyatlan cicababák és a (fél)bűnöző életmódot folytató kopasz-napszemcsis-izompólós emberkék.
:D
ugyanolyan nők tetszenek nekik, mint a többi férfinek
van akinek a vékony, van akinek a "van rajta mit fogni"
van akinek az alacsony, van akinek a magas
A kövérségtől hányingerem van. Nem véletlenül vagyok én is vékony.
A legvonzóbb számomra a sportos alak amúgy. Olimpián mennyi szexi kockahasú nő volt 😍 atlétika pl abszolút kedvenc 😉
Az ok, hogy összejöttek kövér nővel inkább az lehet, hogy a vékony férfiak taszítóak a nők számára, így jobb híján vannak csak együtt. Egy kis izomzattal viszont hamar top pasinak lehet lenni. Tapasztalat 😉 Szóval vékony pasi ugyanolyan rossz helyzetben van a párkapcsolati piacon, mint a kövér nő. Emiatt illenek csak össze. Nagyon sok idő és elkeseredettség kell ahhoz, hogy az ember így leadjon az igényeiből. Én inkább sportoltam és étrendet alakítottam ki... kielégítőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!