Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez így nem lesz jó sehogy se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így nem lesz jó sehogy se mit csináljak ? Többi lent!

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és 1 hete próbálunk szexelni de nem akar sehogy se össze jönni azt mondja túl vastag a farkam és fáj neki ezeket próbáltuk : Síkosító akkor is fáj neki mondom akkor játszunk egy kicsit kicsi ujjazás 1 új aztán 2 új már a 3 fáj neki 1 órán keresztül izgattam a makk be megy és utána 1-2 centi rögtön vedd ki mert nagyon fáj most a leg utolsó alkalomkor össze is vesztünk Mondja nem lehetnél vékonyabb mondom ,hogyan te ? Nem én választottam ez van és kész

De szerintem nem annyira vastag 5-6cm

most mit csináljak ?

ő 22 nem szűz csak kicsi a puncija és nagyon szűk

f28

2021. okt. 6. 16:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet venni sexshopban tágítókat, amivel szép fokozatosan, sok-sok síkosítóval ki tudjátok tágítani. Addig meg marad az orál és társai. Átérzem a problémát, mert 18 évesen nekem is olyan barátom lett, akinek hatalmas volt. Mi sem tudtunk lefeküdni az első 3 próbálkozásra, pedig én sem voltam szűz. Csak ne görcsöljetek ennyire rá, mert az tönkretesz mindent. Fogjátok fel játékosan.
2021. okt. 6. 17:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Az enyém is körülbelül ilyen vastag, DE ez nem az állandó vastagsága, és nem is olyan kemény, hogy ne tudjon alkalmazkodni a hüvely bemenetéhez. Bárki számára megfelelő.
2021. okt. 6. 17:36
 13/17 A kérdező kommentje:

12#

Az enyém mereven ilyen és kő kemény Ugyanis Vérpéniszem van nem Húspénisz

2021. okt. 6. 17:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát szomorú, de van olyan hogy a két fél nem passzol egymáshoz anatomiailag. Azzal még nem nagyon tudtok mit kezdeni.
2021. okt. 6. 18:38
 15/17 A kérdező kommentje:

14#

Van ilyen sajnos de nem akarom el hagyni őt ezért és ő se engem remélem idővel meg oldódik

De nem gondoltam ,hogy ennyire vastag vagyok

2021. okt. 6. 19:01
 16/17 anonim ***** válasza:
És milyen hosszú?
2021. okt. 7. 16:30
 17/17 A kérdező kommentje:

16#

Nem tudom ez miért fontos neked de tessék :14cm

2021. okt. 7. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!