Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez így nem lesz jó sehogy se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így nem lesz jó sehogy se mit csináljak ? Többi lent!

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és 1 hete próbálunk szexelni de nem akar sehogy se össze jönni azt mondja túl vastag a farkam és fáj neki ezeket próbáltuk : Síkosító akkor is fáj neki mondom akkor játszunk egy kicsit kicsi ujjazás 1 új aztán 2 új már a 3 fáj neki 1 órán keresztül izgattam a makk be megy és utána 1-2 centi rögtön vedd ki mert nagyon fáj most a leg utolsó alkalomkor össze is vesztünk Mondja nem lehetnél vékonyabb mondom ,hogyan te ? Nem én választottam ez van és kész

De szerintem nem annyira vastag 5-6cm

most mit csináljak ?

ő 22 nem szűz csak kicsi a puncija és nagyon szűk

f28

2021. okt. 6. 16:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Lol

Lehet nem bírja elengedni magát

Iszogassatok előtte

2021. okt. 6. 16:45
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Az 5-6 centi vastagság már egész tekintélyes. Ha ráteszed a vonalzót, pontosan mennyi?
2021. okt. 6. 16:45
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem korai még a szex nektek, nem tud ellazulni a csaj, lehet feszeng meg még nincsenek érzelmei, nincs bizalom stb.

Mellesleg az 5-6cm kva nag haver, nekem nagyon max 4 megy be, de az már eléggé feszít, lassan kell és sok előjátékkal. 5-6cm t én nem is vállalnék, bármennyire szimpatikus a srác akivel ismerkedem

N

2021. okt. 6. 16:49
 4/17 A kérdező kommentje:

1#

Már volt egy kicsit spicces állapotban is akkor se ment full részegen meg nem jó

2#

most a hosszúságát akarod tudni vagy mire gondolsz ?

2021. okt. 6. 16:50
 5/17 A kérdező kommentje:

3#

Azt mondja szeret és nem erőltetek semmit ő is probálkozik de nem akar sikerülni de nem akarom el hagyni és ő se engem csak így nem jó és feszült a hangulat

De nem én választottam ilyen ezt kaptam nem tehetek róla

2021. okt. 6. 16:52
 6/17 anonim ***** válasza:
3%
Ez kamu a nők szeretik a nagyott.
2021. okt. 6. 16:55
 7/17 anonim ***** válasza:
66%
2# Keresztbe tedd a vonalzót. A vastagsága. Ugyanis a kerülete nagyobb, minék vastagabb. Tehát az tölti ki a hüvelyt.
2021. okt. 6. 16:59
 8/17 A kérdező kommentje:

7#

úgy mértem 5-6cm et

a kerület meg általában 15-16 cm között van merevedéstől függ

2021. okt. 6. 17:03
 9/17 anonim ***** válasza:
7# Az bizony vastag, nekem 4,5 a legvastagabb részen. Hajj, majd megbeszéled a barátnővel hogyan tovább.
2021. okt. 6. 17:05
 10/17 A kérdező kommentje:

9#

Beszélünk de ő is tanácstalan

2021. okt. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!