Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így nem lesz jó sehogy se mit csináljak ? Többi lent!
1 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és 1 hete próbálunk szexelni de nem akar sehogy se össze jönni azt mondja túl vastag a farkam és fáj neki ezeket próbáltuk : Síkosító akkor is fáj neki mondom akkor játszunk egy kicsit kicsi ujjazás 1 új aztán 2 új már a 3 fáj neki 1 órán keresztül izgattam a makk be megy és utána 1-2 centi rögtön vedd ki mert nagyon fáj most a leg utolsó alkalomkor össze is vesztünk Mondja nem lehetnél vékonyabb mondom ,hogyan te ? Nem én választottam ez van és kész
De szerintem nem annyira vastag 5-6cm
most mit csináljak ?
ő 22 nem szűz csak kicsi a puncija és nagyon szűk
f28
Lol
Lehet nem bírja elengedni magát
Iszogassatok előtte
Szerintem korai még a szex nektek, nem tud ellazulni a csaj, lehet feszeng meg még nincsenek érzelmei, nincs bizalom stb.
Mellesleg az 5-6cm kva nag haver, nekem nagyon max 4 megy be, de az már eléggé feszít, lassan kell és sok előjátékkal. 5-6cm t én nem is vállalnék, bármennyire szimpatikus a srác akivel ismerkedem
N
1#
Már volt egy kicsit spicces állapotban is akkor se ment full részegen meg nem jó
2#
most a hosszúságát akarod tudni vagy mire gondolsz ?
3#
Azt mondja szeret és nem erőltetek semmit ő is probálkozik de nem akar sikerülni de nem akarom el hagyni és ő se engem csak így nem jó és feszült a hangulat
De nem én választottam ilyen ezt kaptam nem tehetek róla
7#
úgy mértem 5-6cm et
a kerület meg általában 15-16 cm között van merevedéstől függ
9#
Beszélünk de ő is tanácstalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!