Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ennyire szélsőséges a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire szélsőséges a női test szexualitás funkciójában? Hogy van nem kevés nő akinek életében nem volt orgazmusa, másfelől meg létezik olyan nő aki egy szex közben 10-szer is el tud menni?

Figyelt kérdés

Férfiaknál azért nem ekkora a szórás.

Meg aztán minden női testnek másak az igényei ahogy kívánja vagy ki tud elégülni. Addig férfiaknál annyira nem lehet mellélőni egy nőnek hogy hogyan elégítse ki őket.

2021. okt. 6. 14:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem ez fejben dől el. Ki mennyire gátlásos.
2021. okt. 6. 14:52
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

1

Szerencsére nem fejben dől el. Ha így lenne, még ennyi nőnek sem lenne orgazmusa... 😂

2021. okt. 6. 15:00
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Ennek van egy biológiai, és egy szellemi vonaluata is. A férfiak alapvetően arra lettek "kitalálva", hogy minél több utódot tudjanak nemzeni, ezáltal egy férfinak egy tucat nőtől lehetne gyereke, így az adott férfi géneit viszi tovább az utód. Egy nő viszont 9 hónap alatt csak egy gyereket tud kihordani. Egy férfi esetében épp ezért elég előnytelen lenne, ha szenvednie kellene azért, hogy orgazmusa legyen, a női orgazmusnak azonban evolúciósan nincs funkciója. Ugyan a csikló az egyetlen olyan szerv amelynek a szerepe egyedül az örömszerzés, sokan nem tudnak megfelelően bánni vele. Itt jön az a rész ami már nem egy evolúciós okra vezethető vissza, hanem az edukációra, vagy épp annak hiányára. Sok nő olyan közegben nő föl, ahol a szülők maguk is nagyon prűdek, nem beszélnek a szexualitásról, meg úgy egyáltalán le vannak ragadva 50 évvel ezelőtti gondolkodásban, hogy ilyenekről szégyen beszélni.

Tezsem hozzá az orgazmusról én se szoktam a szüleimmel beszélni, de maga a szex, menstruáció, hasonló témák soha nem voltak tabuként kezelve.

Egy olyan nő aki ilyen családban nő föl, és nem mer kérdezni, tele van gátlással a saját testét érintő kérdésekben. Én is ismerek nem egy olyan huszonéves nőt akinek soha nem volt orgazmusa, és azt se tudja saját elmondása alapján, hogy mi fán terem. Na ha nekik lesz egy partnerük, akkor neki hogyan kellene mégis elmondaniuk, hogy mi esik jól nekik? Még nekem, aki kiskamasz korom óta önkielégítek is nehéz olyan pasival lennem aki nem tudja hogy nyaljon/izgasson jól, hiába kommunikálunk róla, baromi nagy eltérés van a férfiak teljesítménye közt is. És nehéz sokszor rávezetni a másikat, hogy ne úgy csinálja ahogy x éve csinálja, és amiről azt hiszi jó, hanem máshogy. Mindezt úgy, hogy nem vagyok egy prűd csaj, csupán ha valaki tökre máshogy áll ezekhez a kérdésekhez akkor sokkal nehezebb elérni azt, hogy élvezetes legyen az együttlét.

2021. okt. 6. 15:03
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Ennek semmi köze nincs a testhez. Ha valaki rossz partnerekkel jön össze kezdetben, akik képtelenek megadni a nőnek az orgazmust, akkor után már görcsös lesz, azt fogja hinni, hogy képtelen rá.

Volt olyan 40+ éves barátnőm, aki rácsodálkozott, hogy van férfi, aki egy nap több menetre is képes. 40 éves kora után kellett megtanulnia, hogy egy nap többször is elélvezhet.

2021. okt. 6. 15:05
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

#3!

Nem kell rávezetni a férfit. Egy normális férfi elég hamar észreveszi, hogy mi működik és mi nem. Aki nem veszi észre, tehát nem figyel a partnerére, annak magyarázhatsz, de minek.

2021. okt. 6. 15:08
 6/15 A kérdező kommentje:

3-as van olyan nő ismerősöm nulla szexualitást kapott otthonról nem szabadott róla beszélni anyja utálta a szexet és mégis eléri a hüvelyi orgazmust aktus közben mert önképzősen sokat utánaolvasott és van adottsága rá.

4-es hát a partner egy dolog de van aki még magának sem tudja kicsiholni csiklójával, így nem csak partneren múlik az orgazmus, viszont a jó együttlét persze azon sokban.

2021. okt. 6. 15:14
 7/15 A kérdező kommentje:

3-as: Ugyan a csikló az egyetlen olyan szerv amelynek a szerepe egyedül az örömszerzés <---> a női orgazmusnak azonban evolúciósan nincs funkciója.

Ha biológialag nézzük akkor miért alakult ki a csikló ha az általa elért orgazmusnak evolúciósan nincs funkciója? Hiszen a természet semmit sem alkot csak úgy hogy legyen...

2021. okt. 6. 15:26
 8/15 anonim ***** válasza:
96%

#3as nagyon jól leírta.

Azt még érdemes hozzátenni, hogy minden ember nagyon egyéni. Szexről és se beszélgettem soha a szüleimmel. Lehet jó lett volna de ez van. Viszont magamtól kiműveltem magam a témában. Az már más kérdés, hogy mitől van az, hogy ki tudtam válogatni az okos dolgokat a sok hülyeség közül viszonylag fiatal koromtól kezdve. Nem tudom miért.

Szóval sose beszéltünk itthon ilyenekről, de pl barátokkal (legalábbis a legközelibb barátokkal 3-4-5 ember kb) velük simán. Nekem is egy barátnőm közülük mondta hogy sose volt orgazmusa. Semmilyen. Pedig a bandából neki volt a legtöbb partnere. Volt alkalmia, és komoly kapcsolata is. Egyikben sem. Ha mesélt valakiről és rákérdeztünk, elmondta hogy na xy-nal nagyon jó volt a szex (méretekről, részletekről nem volt szó), de azt is elmondta hogy sose volt orgazmusa, magától se. Magának se okoz. A szexet élvezi, de ennyi.

Van olyan csajszi, akinek egyik partnere se tud okozni, de magának igen.

Ott vagyok én akinek amióta önkielégítek (13 éves korom óra), a csiklói orgazmusom mindig meg volt. Nem volt még olyan hogy ne legyen.

Olyan is van akinek hüvelyi és csiklói is van, barhogyan, magától is, mastól is.

Ez emberfüggő. Fontos hogy az ember megtanulja, hogy ezek természetes dolgok. De ezen felül szerintem sok esetben arról van szó hogy fizikailag valaki csak nem képes rá. Vagy csak nehezen. Másnak meg elég egy perc.

2021. okt. 6. 15:35
 9/15 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy nem igaz, hogy a női orgazmusnak nincs evolúciósan szerepe. A nő, mikor elélvez, a hüvely izom összehúzódások által sokkal több spermiumot képes a petesejtjéhez feljuttatni, mint anélkül.
2021. okt. 6. 16:06
 10/15 A kérdező kommentje:
9-es Na ezért írtam a 3-asnak ezt kérdés felvetésképpen csak nem reagált rá.
2021. okt. 6. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!