Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok szerepjátékozni? Ha igen, akkor mi volt az eddigi legjobb ami meghozta a hatását?
Párommal most kezdtünk bele ebbe, de eddig a "villanyszerelőt kellett hívni, de párom üzleti úton van, hogy rendezzem a számlát?" témakörig jutottunk el.
Érdekelne, hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak. Milyen szerepek váltak eddig be?
Nyugodtan írhatnak férfiak, nők is, hiszen nem párkeresési poszt, pusztán ötletek érdekelnek.
Legyen tanár-diák
A párod felvesz egy öltönyt, növeszt egy kis bajuszt.
Te meg egy iskolás lány ruhát, és eljátszotok egy story-t.
1. A feleségem eljátssza, hogy megismerkedik egy pasival akivel dugni akar. Én a pasi helyében vagyok és megdugom.
2. Elmesél egy képzeletbeli dugását egy másik pasival majd velem is szexel. Szex közben elmondja, hogy nagyon megdugták és legyek óvatos mert érzékeny a puncija.
3. Elmesél szex közben egy valós vagy kitalált történetet szexuális áletáből.
4. A párom eljátssza nekem, hogy egy prostituált.
A szerepjátékban az a jó, hogy gyakorlatilag bármi lehetsz :)
Én anno még társast is készítettem erre, az egyik kocka a helyet, a második és a harmadik pedig a szereplőket sorolta ki.
De volt olyan is, hogy kalapból kellett kihúznia egy nevet, minden névhez egy személyiség társult, ami szerint aznap kellett viselkednie, és ennek megfelelően éltük a szexuális életünket. Gonosz voltam, mert az összes nevet kicsitértem arra, amit akartam aznap, szóval a szerepe biztos volt, de ő ezt nem tudta. :DD bár nem volt gond, mert lelkesen vetette magát alá a kínzóasztalnak :))
Tanárnő-diáksrác
Egyetemi prof. - Vizsgázó lány
Nővérke-Beteg
Nőgyógyász- Páciens
Rendőr- Gyorshajtó nő
Pizzafutár-Kuncsaft
Ellenőr- Bliccelő nő
Vízvezetékszerelő- háziasszony
Bartender- Vendég hölgy
Edző - Tanítvány lány
HR-es munkatársnő- állásra jelentkező férfi
Vauuu! Mindenkinek köszi a hozzászólást.
Igen, ilyen témákban gondolkodunk.
Főleg az ilyen r@bancos,oda-vissza domináns szerep mozgat meg minket, a fent említett példák nagyon jók.
Ha valakinek vannak tapasztalatai, jöhetnek még.
Másoknak is biztos jól jöhet még, mert ehhez hasonló kérdést nem láttam eddig. 😊
Mostohaapa - mostohalánya
Bátyus - hugi
Kutya - gazdi
Magánqrva - dom
A kutya - gazdit NE játsszátok el.
Te meg, 9-es szégyelld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!