Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek egy hosszú kapcsolata volt, az végülis szűz?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag igen, mert ha nem lett volna szerencséje azzal az egy nővel, akkor továbbra is egyedül lenne és szűz lenne.
Magyarul az egypartneres pasik a nők számára lúzerek.
2021. okt. 6. 11:56
2/9 anonim válasza:
Nem. És nem.
Egyetem elejétől volt egy 7 eves kapcsolatom, vegul szetmentunk. Ugy tapadtak a lányok, hogy alig hittem el, hogy ilyen van.
4/9 anonim válasza:
Ezt a baromságot, gondolom a sértettség szólt ki belőled. Nem szűz, ugyan úgy szexel, valószínűleg nem keveset. Egyáltalán nem lúzer, nem arról van szó, hogy egy nőnél szerencséje volt. Simán lehet, hogy közben többen is vevők lennének rá, csak van gerince, és elutasította.
5/9 anonim válasza:
Miért lenne lúzer, aki szűz? 20 éves korig az emberek többsége lúzer lenne? Elméletek gyártása helyett inkább beszélgess nőkkel, teljesen mást fogsz tapasztalni!
6/9 anonim válasza:
Szóval azért, mert én válogattam, kerestem az igazit és nem mentem bele olyan kapcsolatba, aminek nem láttam jövőjét, lúzer vagyok? Azt hiszed, hogy azért volt egész életemben egy kapcsolatom, mert ő volt az egyetlen lány aki megsajnált, mint szerencsétlen embert?
Tudod nem minden pasi akar össze-vissza dugni, számomra fontos az intimitás és büszkén vállalom, hogy tucatnyi lehetőségem lett volna félredugni, de nem tettem.
7/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy majdnem szűz :D Valaki vagy az, vagy nem. Akinek már járt a pénisze alsó testnyílásban, az nem szűz. Ennyi. Max lehet nagyon tapasztalatlan.
8/9 anonim válasza:
És akkor akinek három egyéjszakása volt, az is majdnem szűz? Nyilván kevesebbet szexelt, mint valaki akinek volt hosszútávú partnere
9/9 anonim válasza:
Ezen azért beröhögtem:) Nálunk amúgy sem lehet biológiailag észrevenni hogy ki szűz és ki nem.Nyilván, ha a kapcsolat rövbid ideig tart és csak párszor volt együttlét akkor nem olyan tapasztalt, de már szerintem nem is szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!