Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez igazából egy nagyon hosszú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igazából egy nagyon hosszú story de lent kifejtem. Köcsög vagyok ha kavarok az osztalytarsammal akinek barátnője van?

Figyelt kérdés
Az egész jelentéktelen szórakozásnak indult. Laza kép csere snapen, aztán néhány tali. De közben neki komolyabbra fordult a barátnőjével, és idő közben észre vettem hogy én nem csak kavarni akarok vele, hanem nagyon is megszerettem. Gond az hogy azok ellenére hogy tudok hogy van barátnője mégis szeretem?? Szemétnek érzem magam hogy hogy tehetek ilyet egy másik lánnyal, de még is megteszem. A srác is akarja hogy kavarjunk, de nekem ez már többet jelent. Mit csináljak? Most rossz ember vagyok? Miért szeretem ezek ellenére is? Teljesen még vagyok zavarodva és nem is teljesen tudom hogy mit miért akarok. Szerintetek van rá esélyem hogy legyen valami több?

2021. szept. 14. 02:57
 1/6 Istvan485 ***** válasza:
0%
Csaj vagy amugy???
2021. szept. 14. 03:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az önmagában nem bűn, hogy szereted, ez ellen aligha tudsz tenni. Az viszont bűn, ha úgy kavartok, hogy neki közben barátnője van: a srác bűne és a tiéd is. Miért kell szegény csajt ennek kitenni? Ha a srác is többet érez irántad, előbb szakítson a lánnyal normális körülmények között. Ha nem, és veled is csak kavarni akar úgy, hogy kapcsolatban van, hosszútávon jobb ha hanyagolod.
2021. szept. 14. 03:15
 3/6 anonim ***** válasza:
39%

Nem vagy rossz ember.

Ha kell a pasi harcolj érte, és szerezd meg.

Az élet így működik.

2021. szept. 14. 04:08
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ülj bele, nincs abban semmi rossz
2021. szept. 14. 06:23
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Mielőtt lepontoztok, bár úgyis lefogtok, jelzem VOLTAM megcsalva.

De speciel, én azt mondom semmi közöd nincs hozzá. A pasi, ha "engedi"akkor max az ő felelősége. Most őszintén! Ha hajlamos rá, veled nek, mással félre lép.

(És igen, én voltam a megcsalott oldalon, és a csajra nem haragudtam, mert nem az ő felelősége volt)

2021. szept. 14. 07:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember önző, a kérdés az,hogy ki miben. Ne foglalkozz vele, ha kell a pasi ,próbáld megszerezni. A végleges döntés az ő kezében van.
2021. szept. 14. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!