Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő szexuális igények mellett is működhet hosszú távon egy kapcsolat?
Páromnak mennyiségben és minőségben is jóval kevesebb az igénye mint nekem (neki heti 1 maximum 2 alkalom, csak sima szex, se orál se egyéb extra). Majdnem 3 éve vagyunk együtt, és tartok tőle hogy ez később csak még jobban csökkenni fog... F
29f 26l
Nálam is nagyon hasonló az eset, ami baj, hogy iszonyatosan szeretem, a tehetetlenségem nagyon aggaszt :(
Viszont borzasztóan hiányzik az orál, ahogy a mennyiség is.
azt midndenképp jól teszed, hogy nem veszed rá olyasmire, amit alapból nem szeretne.
de tuti, hogy ilyen mellékes dolog az életében a szex? semmi olyasmi nincs, ami fokozná a vágyát, szenvedélyét? sosem volt olyan időszaka, amikor jobban kívánta a szexet?
az a baj, hogy ez nem az a kategória, mint a falmászás vagy eszmecsere a politikáról, hogy "jó, hát ha nem vevő rá a párom, pótolom más emberekkel". a szex a legtöbb kapcsolatban fontos pillér, és legfőképp a párjával élné meg az ember.
Mindenképp meg kell beszélni ha még nem beszéltetek róla.
Illetve beszélgetnék vele az ő igényeiről, nem feltétlen szexuálisakról. Megtud e élni mindent amire vágyik a kapcsolatban.
Akár szóban is lehet jelezni hogy igényed lenne szeretkezésre. Bár jobb lenne inkább egyéb gesztusokkal a tudtára adni.
Dönteni csak ezután döntenék a helyedben.
Beszéltem már vele erről, és ő is észrevette hogy sokkal kevesebbet szeretne mint én. Tudja hogy kb mindenben vevő vagyok ilyen téren, ha van valami nyugodtan mondhatná, és kipróbálnánk, egyedül a vibrit mondta, be is szereztünk kb 4-5 alkalom után a szekrényben maradt végleg. Amikor kérdezem egy kis borozgatás után akkor mindig az a végén hogy neki nincsenek vágyai és hogy szerinte ő aszexuális. És akkor megint ott vagyok ahol a párt szakad mert ezzel nem tudok mit kezdeni...
Pedig akarom hogy működjön a kapcsolat.
na jó, ez tényleg bukó. ezen akarattal nem lehet segíteni.
keress magad mellé szexuális nőt. sokkal teljesebb kapcsolatot tudsz majd megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!