Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem vagytok normálisak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagytok normálisak? Mi a baj a puncival?

Figyelt kérdés
Fétissel, meg miden egyébbel, miért nem elég egy punci aki élvez nektek? Miért van ez az abberált dolog? Szomiru, és nem értem miért kell teret engedni neki. Hagyni kellene
2021. okt. 4. 01:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Hetero nőként mégis mit kezdjek egy puncival? :D

Vagy te azt hiszed, hogy csak a férfiaknak lehetnek fétiseik?

2021. okt. 4. 11:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is tudja hogy mi az a fétis 😀 voltam olyan lánnyal aki rá se nézett meg se fogta hozzá se ért csak tedd be ha végeztél vedd ki... Életem legjobb szexe volt 🤣🤣🤣 nyilván 🤣🤣🤣
2021. okt. 4. 11:41
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Egészséges embernek szerintem sem kell semmiféle beteg fétis. Ez kompenzálás, ha nem tud normális módon teljesíteni/kielégülni. De azért bőven vannak olyan dolgok, amik teljesen normálisak, és nem csak punci.
2021. okt. 4. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem jó és elég a punci, csak ne legyen tág mint a garázs kapu, mert akkor bevágom popóba élvezés előtt :D
2021. okt. 4. 13:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem bejön a punci!
2021. okt. 4. 18:16
 16/20 A kérdező kommentje:
No 1 nő vagyok. 2.aberalt dolgokról beszelek. Miért kell el fenekekni egy férfit? Miért nem elég ha meg dughat? Miért kell szajba pisilni? Miért nem elég a punci? Miért kell fel venni egy vibrit meg dugjam? Nem neki kellene engem?mibez már?
2021. okt. 7. 01:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak dolgok amiket nem csinálnék és vannak amiket nem engednék de az hogy ki mire vágyik és mi a fétise azt mindenki maga döntse el ne te vagy ne én vagy ne más ezért megértő vagyok ilyen téren (nem csak 2 féle vélemény van a tiéd és a rossz)
2021. okt. 7. 13:21
 18/20 anonim ***** válasza:

16-os Ki bántott?

Nem mindenki egyforma, lehet nemet mondani, és azt is, hogy ő nem a te párod! Ezeket egyáltalán nem kell..

2021. okt. 7. 13:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Az a baj vele, hogy nem a szád helyén van :)
2021. okt. 7. 20:03
 20/20 manly ***** válasza:
Az anális szex is aberrált dolog, mégis sokan kedvelik.A szexualitásban sok aberráció van nálunk embereknél.Állatoknál nincs,de pl a nyalás ott is van.
2021. okt. 27. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!