Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem vagytok normálisak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagytok normálisak? Mi a baj a puncival?

Figyelt kérdés
Fétissel, meg miden egyébbel, miért nem elég egy punci aki élvez nektek? Miért van ez az abberált dolog? Szomiru, és nem értem miért kell teret engedni neki. Hagyni kellene
2021. okt. 4. 01:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
A punci nagyon is jó, de ettől még mindig is lesznek akik más dolgokra is izgulnak. Minden normális amit jogszabály nem tilt, egészségre nem ártalmas ÉS mindkét fél akarja, vágyik rá. Az hogy te x dologra izgulsz a te dolgod, de attól még ne mond meg másnak hogy ő mire tegye mert semmi közöd hozzá. Ha téged zavar, akkor ne foglalkozz vele.
2021. okt. 4. 02:01
 2/20 anonim ***** válasza:
82%

Életed során kétszer akarsz szexelni, ugye kérdező? Amikor épp a gyerek készül.

Máskor meg minek? A sok abberált... a szex nem másért van! Ez a célja, így kell csinálni, ez a dolog ezért van! Arra van és kész! Máskor ne csináld, hiszen megvan annak a funkciója, a célja! Attól eltérni abberált dolog! Igaz? ...

2021. okt. 4. 03:40
 3/20 anonim ***** válasza:
18%
Próbáld ki milyen a másik bejárat, vagy az amikor csak egy bejárat van ;)
2021. okt. 4. 05:37
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Miről beszélsz?

Ha valamit nem akarsz, azt nem kell megtenni!

2021. okt. 4. 05:38
 5/20 anonim ***** válasza:
72%
Az aberrált dolgokat én se díjazom, de az hogy "csak punci" az azért elég karcsú, mint direktíva. Nekem egy nő legyen aktív az ágyban. Akarjon kézzel, szájjal is hozzátenni az orgazmusomhoz. Ahogy én is az övéhez. Legyen élvezés szájban, ahogy én is kinyalom orgazmusig. Szóval szerintem a változatosság nem aberráció, mint ahogy írod.
2021. okt. 4. 06:59
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Hmm igazából az elgondolkodtató hogy egy ember kérdezi a többitől hogy miért nem normálisak 🤔 erre igazából az a válasz ahányan elhagytak azért amiért csak ennyit csinálsz
2021. okt. 4. 08:32
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki szembejön az autópályán, ugye, kedves kérdező???🤔🤔
2021. okt. 4. 10:05
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy egyetértek veled, de nem irtál semmi konkrétumot, hogy milyen cselekményekre gondolsz egyáltalán?????
2021. okt. 4. 10:26
 9/20 anonim ***** válasza:
96%
Van egy olyan érzésem kérdező, hogy amit te aberráltnak tartasz, arról nem tudsz semmit. Gondolom itt fétisekre, perverziókra próbálsz utalni. Nézz utána hogy működik, hogy mennyire nem lehet befolyásolni és megszabadulni tőle.
2021. okt. 4. 10:58
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

#9-es vagyok

Egyébként te is elég aberrált vagy, hogy egy nő neked csak egy punci. Nem gondolod, hogy inkább a saját problémáddal kellene foglalkoznod? Mégis hogyan érint téged az, hogy van aki szereti a hagyományostól eltérőt?

2021. okt. 4. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!