Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elmenni szex kozben. Esetleg csajok valami tipp?
3 eve vagyunk egyutt a szex jo, elvezem de soha egyszersem mentem meg el. Annyira nem zavar csak epp eszembe jutott, hatha tud itt valaki tanacsot adni ti hogy csinaljatok. Biztos sokaknak mas mas esik jol de hatha van itt valaki aki tud segiteni.
Magamnak is csak csikloi orgazmust tudok okozni de csak amikor egyedul vagyok. Olyan hulyen csinalom igazabol a labaim ki vagy bekell feszitenem ahhoz hogy ez sikeruljon (ez minden csajnal igy van?!) de ez szex kozben nem epp megoldhato…
A parommal jol megvagyunk ez nem lehet gond
Esetleg valakinek valami tanacsa?
22L 23F
Tyűh, tudom milyen mikor a lábaid befeszited és úgy masztizol. Az nagyon szexi, egy időben csak ilyen videokra vertem ki.
Amúgy nem tudom mitől nem tudsz elélvezni. De nagyon sajnálom :(
Csak vele voltál eddig?
Szerintem ne feszülj ezen, lehet hogy ilyen vagy és sosem fog menni, de az is lehet hogy egyszer csak történik vslami és onnantól mindig lesz orgazmusod.
Sok nőnek nincsen, nekem se. Se csiklóit nem tudok összehozni szex közben, se hüvelyit. Magamnak maszti közben perszr megy a csiklói orgazmus, nem is kell sok idő hozzá, de nekem is elég hülyén be kell feszítenem a lábaim egy bizonyos pózban és csak akkor megy sokszor:D szóval már ketten tuti vagyunk ilyen furák:D Rngem mondjuk nem zavar ez a dolog, inkább a férfiakat szokta sajnos.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!