Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudok elmenni szex kozben....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elmenni szex kozben. Esetleg csajok valami tipp?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt a szex jo, elvezem de soha egyszersem mentem meg el. Annyira nem zavar csak epp eszembe jutott, hatha tud itt valaki tanacsot adni ti hogy csinaljatok. Biztos sokaknak mas mas esik jol de hatha van itt valaki aki tud segiteni.

Magamnak is csak csikloi orgazmust tudok okozni de csak amikor egyedul vagyok. Olyan hulyen csinalom igazabol a labaim ki vagy bekell feszitenem ahhoz hogy ez sikeruljon (ez minden csajnal igy van?!) de ez szex kozben nem epp megoldhato…

A parommal jol megvagyunk ez nem lehet gond

Esetleg valakinek valami tanacsa?

22L 23F

2021. okt. 4. 00:57
 1/8 anonim ***** válasza:
20%

Tyűh, tudom milyen mikor a lábaid befeszited és úgy masztizol. Az nagyon szexi, egy időben csak ilyen videokra vertem ki.

Amúgy nem tudom mitől nem tudsz elélvezni. De nagyon sajnálom :(

2021. okt. 4. 01:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokaknak nincs hüvelyi orgazmusa. Valamelyikőtök, akinek kézre esik behatolás közben izgassa a csiklódat.
2021. okt. 4. 01:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknál igen nincs hüvelyi, ha ez a jó, beszéld meg vele, és csináld így.
2021. okt. 4. 01:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak vele voltál eddig?

Szerintem ne feszülj ezen, lehet hogy ilyen vagy és sosem fog menni, de az is lehet hogy egyszer csak történik vslami és onnantól mindig lesz orgazmusod.

Sok nőnek nincsen, nekem se. Se csiklóit nem tudok összehozni szex közben, se hüvelyit. Magamnak maszti közben perszr megy a csiklói orgazmus, nem is kell sok idő hozzá, de nekem is elég hülyén be kell feszítenem a lábaim egy bizonyos pózban és csak akkor megy sokszor:D szóval már ketten tuti vagyunk ilyen furák:D Rngem mondjuk nem zavar ez a dolog, inkább a férfiakat szokta sajnos.

N

2021. okt. 4. 01:47
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
A nők jelentős részének nincs hüvelyi orgazmusa, felesleges is rágörcsölnöd. A szex amúgy sem megfelelési kényszer, hanem örömforrás. Engedd el magad, élezd, ha úgy jobb neked akkor izgassátok közben a csiklódat is / a végén élvezz el és a párod segítsen benne az ujjaival. Ha ehhez a lábad megfeszítése kell akkor úgy.
2021. okt. 4. 01:54
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Csak a csajok nagyon kevés százalékának van hüvelyi ingerléssel orgazmusa, a többinek rá kell segíteni szex közben csikló izgatással. Ennyi a nagy titok. Nem tudom mióta szexelsz, de ha eddig nem sikerült szerintem nem is fog
2021. okt. 4. 02:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyalással sem próbálkoztatok? Vagy a barátod nem próbálta neked kézzel csinálni?
2021. okt. 4. 06:30
 8/8 anonim ***** válasza:
37%
3 éve vagytok együtt, és még nem volt semmilyen orgazmusod vele? Hát ez azért elég gáz a pasi részéről...
2021. okt. 4. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!