Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok elmenni szex közben?

Figyelt kérdés
Elég friss kapcsolatom van egy olyan sráccal akit nagyon imádok. Eddig is barátok voltunk így egyfajta szeretet van már köztünk, és én tényleg nagyon szeretem. Egyetlen egy problémám van ami miatt nem hagynám el, de nekem kellemetlen, hogy kicsinek érzem a péniszét.(8cm kb.) Elég szűk vagyok ezért ezzel talán még nem is lenne problémám, de állandóan teljesen szétteszi a lábaim és így végképp nem tudok elmenni.. Nagyon szeretem nem tudom, hogyan kommunikálhatnám le vele ezt az egészet.

2021. aug. 10. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele, hogy jöjjön hátulról.
2021. aug. 10. 08:53
 2/7 anonim válasza:
0%

8 centi az a fele a normálisnak. Nem csoda, hogy 20 évig nem mert lépni. LOL.

Attól még nincs veszve a dolog, csak vegyetek valami segédeszközt, és alkalmazkodjatok. A 8 centiből 5-öt elvesz a pocakja.

2021. aug. 10. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
A lábaidat meg a pozíciót te állítsd be, ő alkalmazkodjon hozzád.
2021. aug. 10. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is beleszaladtam egy ilyen férfibe akinek tényleg nagyon kicsi volt és hát erős hiányérzetem volt..
2021. aug. 10. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Tegyen párnát a popsid alá misszionáriusban és kulcsold át szorosan a lábaiddal, illetve húzd mélyen magadba így a lábaiddal, kezeiddel is. Hülyéje, nemhogy élvezkedne, hogy átkulcsolja két puha, szép láb. Én imádom. Mondjuk nekem 15/4.4.
2021. aug. 10. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:
8 cm? Az lenne a nagy szó, ha ettől elmennél. Bár nem hiszem, hogy tényleg ennyire kicsi.
2021. aug. 10. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A nők többsége, nem is tud elmenni közösülés közben. Vannak ilyenek de a többség a csikló ingerlésével tud orgazmushoz jutni. Ha a póz nem olyan, hogy a csikló is ingerelve van, akkor nem is fog sikerülni. De a férfiúnak kellene megtanítani, hogy rengeteg módja, van nem csak a közösülés. Van keze, szája egyéb dörzsölési mód, ennek csak a fantázia szab határt, ami ugye határtalan.

Azért egy komoly férfinak igénye kell, hogy legyen arra, hogy a partnere is kielégüljön. Az a jó, ha nem csak magunkat elégítjük ki a másikon, hanem elsősorban a másiknak akarjunk örömet okozni, hiszen akkor az én kielégülésem is boldogabb lesz.

2021. aug. 11. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!