Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha félek attól hogy nem tudok elmenni? Félek lefeküdni a pasimmal pedig már járunk egy ideje.
Teljesen igaza van, lépj túl rajta.
Ő egy másik pasi nem a volt barátod.
És ezt nőként nondom.
Hol lehet olyan pasikat felszedni,vagy hogyan,akik kitartanak mellettem 1 évig nulla szexel?
Azt nem értem miért nem kérted szakember segítségét ez alatt az egy év alatt.Sztem azt kéne.
A hapsid vagy meleg, vagy hülye.
Engem megerőszakoltak 3-an mikor 20 éves voltam.
Most 34 éves vagyok, kapcsolatban élek, és egy hetet nem bírok ki szex nélkül.
Javaslom neked a pszichológust, súlyosabb esetben a pszichiàtert.
Ezen csak az segíthet, ha megbízol a barátodban, és élvezed vele a szexet. Az se baj, ha rögtön nem lesz jó,csak egy pozitív megerősítést kapj, hogy semmi kényszer nincs a dologban. A szex akkor jó, ha elengedheted magad, és nincs benne olyan, hogy “ kell”. ( tapasztalat!)
ja és mielőbb vágj bele, mert egy ideig még türelmes lesz, de szex nélkül azért nem fogja bírni ......
Két tanácsom van.
1. Kezdj bele mindenképpen. A kellemetlen eredmény jobb mint a semmilyen eredmény. Hosszú előjáték segít.
2. Ismerkedj meg a női szexuális öröm témájával jobban, például ez a tanfolyam [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!