Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem merek lefeküdni a pasimmal...

Nem merek lefeküdni a pasimmal, mert félek, hogy fájni fog! Tényleg az első szex fáj?

Figyelt kérdés
a pasimmal 1 hónapja járunk és azon bellül majdnem minden nap összevesztünk de meg is csalt de azt mondja hogy meg fog változni és hogy szeret én is szeretem és én is le akarok feküdni vele meg ő is velem!!de nem merek!!mert félek hogy fájni fog mert hogy még szűz vagyok!!meg még én csak akkor akarnék lefeküdni vele ha ő őszintén szeret és félek hogy neki rossz lessz ha velem lefekszik!!nem tudom mért de ő ojan menőzős és henceg mindig a haverjainak hogy mijen jo csaj vagyok meg hogy velem jár és ha velem rossz lenne a szex akkor lehet hogy el is felejtene!!:S:S
2008. okt. 12. 11:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy ezt mondom, de ilyen pasival az életben nem feküdnék le. 1. megcsalt, 2. minden nap veszekedés, 3. ha tényleg szeretne, akkor nem erőltetné a szexet, hanem addig várna, ameddig te akarod, 4. ha tényleg szeretne, akkor nem mondaná azt a haverjainak, hogy elhagyna, ha nem lenne jó a szex. Százszor is gondold meg, hogy mit teszel. Amúgy az első nem feltétlenül fáj, attól függ, hogy mennyire tudsz ellazulni. Én biztosan várnék még. Na az meg tök hülyeség, hogy meg fog változni, és nem fog többször megcsalni. Még csak 1 hónapja járok, és máris ezt teszi. Tényleg gondold meg mit teszel, mert szerintem nem a legjobb választás... mégiscsak az elsőről van szó, ami meghatározza a többit...
2008. okt. 12. 11:41
 2/16 anonim válasza:
100%
Először is. Egy hónapja jártok -> lefeküdhettek. De ne legyél ostoba. Megcsalt. Veszekedések. Gondolkozz el azon, mennyit érsz neki, és megéri-e. Pár hét múlva meg fogod bánni. A helyedben rég dobtam volna a megcsalásos téma után. Csak addig kellessz neki- magánvélemény -, amíg megkaphat... aztán ennyi volt. A szexről pedig... nem mindig fáj, de ne parázz, mert jobban fog. Olyan, mint a foghúzás...
2008. okt. 12. 11:43
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Csatlakozom a tobbiekhez...

NEEEEE FEKUDJ LE VELE

Sajnalom, hogy nekem kell kozolnom. De csak kirakat baratno vagy, csak azert kellesz neki, hogy hencegjen veled, de nem erdekled. Egy honap utan ne fekudj le vele. neked ez az elso. ö ezt tudja, ha te 1 evet akarsz varni, neki kutya kötelessege megvarni azt, ha szeret. Ha nem var, akkor meg nem is erdemli meg, hogy ö legyen az elsö. Gondolj ugy erre,hogy ez kivaltsag, es ezt kikell erdemelnie. De a veszekedes es a megcsalas nem a jooo ut ehez.

2008. okt. 12. 11:48
 4/16 anonim válasza:
100%

Én nagyon meggondolnám a helyedben, hogy kinek adom a szüzességem, hogy ez a fiú egyáltalán megérdemli-e. A mai világban is igenis számít a szüzesség és egy fiatal lánynak kincsnek számít.

Nem biztos, hogy a leírtak alapján ez a fiú lenne rá érdemes. A hencegésből, dicsekvésből én arra következtetek, hogy egy trófea lennél a gyűjteményben, azon belül is: "Kiknek én vettem el a szüzességét" című csoportban.

Szerintem te ennél többet és jobbat érdemelsz! Most biztosan úgy érzed, hogy nagyon szereted, de hallgass ezúttal az eszedre inkább! Mérlegelj, hogy megéri-e. Eleve, ha ilyen kétségek merülnek fel (komoly kétségek ezek), akkor főként nagyon meggondolandó.

Az eredeti kérdésedre visszatérve: Nem mindenkinek fáj, egyénre válogatja. Nekem különösebben nem fájt, mert jól éreztem magam, és tudtam, hogy a megfelelő fiúval vagyok.(Azóta ő a férjem amúgy) Viszont több olyan eset van, mikor a lány csak bizonyítani, megfelelniakar, gyorsan átesni akar a dolgon és így fájdalmas, rossz emlékekkel végződik az egész.

Drukkolok, hogy helyesen dönts! 27 éves válaszoló

2008. okt. 12. 11:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem rég vesztettem el a szüzességem, akkor majd majdnem 5 hónapja voltunk együtt. Én is féltem az elsőtől, mert barátnőim mondták, hogy fáj, nekem kellett ennyi idő, hogy teljesen fel tudjak oldódni, és megbízzak benne. Csak az első pár lökés fájt, utána jó volt! Szerintem ez a fiú nem érdemel meg téged, de a te döntésed, mindenesetre én várnék még az elsővel.
2008. okt. 12. 11:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben nem attól félnék h fáj, mert úristen, eddig ugy tudom nem halt bele senki, inkább attól félnék, hogy egy ilyen pasi miután megkapta amit akart dob el mint egy cafat rongyot. nem hiszem h őszintén szeret, hiába mondja, főleg ha megcsalt, stb. szerintem jobb ha elébe vágsz a dolgoknak, és már akkor meg kellett volna szakítani a dolgot amikor megcsalt, nem pedig egy hónap után azon filózni, hogy neki add az elsőt, amit egyáltalán nem érdemel meg. majd biztos vagyok benne h lesz egy normális pasid, aki mellett fel sem fog merülni egy ilyen kérdés, hogy elhagy, mert nem jó az első. hanem addig fog várni amig te akarod, és jó lesz. szóval szerintem ne csináld. amugy nem fáj, vagyis,nem egetrengető, nekem az első pár perc fájt.
2008. okt. 12. 12:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
igaza a van a többieknek. ez a pasi nem szeret téged, csak birtokol. talán az első szex után nem dob azonnal, de pár alkalom után biztosan.
2008. okt. 12. 12:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A legmesszebb menőkig igazuk van az előttem szólóknak, hallgass rájuk!

Úgy érzem, Te nem attól félsz, hogy fájni fog TESTILEG, hanem hogy fájni fog LELKILEG. Egyébként meg sokat ront az amúgy sem mindig túl kellemes első élményen az, ha nem bízhatsz meg a fiúban, nem érzed azt, hogy közel álltok egymáshoz, megvan a lelki intimitás, egymáshoz tartoztok, nem kell magad szégyelni előtte, szeret Téged... Olyankor nem oldódsz fel és tényleg nagyon fájhat.

Hadd meséljek el pár dolgot. Én 17 évesen, általam kevésnek tartott idő után feküdtem le az akkori barátommal, aki leginkább "kirakatbabának" nézett, - mert akkor is jól néztem ki, csak kevesebbre tartottam magam, mint most, még nem voltam tisztában a saját értékeimmel, úgy, ahogy látszólag még Te sem. Egy hónap és egy hét után már sor került a dologra, mert erőltette, és borzalmasan fájt az első, igaz, hoyg abbahagytuk, de nem intimitást, hanem ürességet éreztem. Persze úgy éreztem, a történtek miatt így is kötődöm hozzá, de valódi élvezetet a későbbiekben sem leltem vele a szex során, mert e sütgetéssel elvadított magától. Úgy éreztem, nem szeret igazán, ha nem türelmes. Később, amikor szakítani akartam vele, bántalmazott is, és alig tudtam tőle megszabadulni. Tudod, a kutyát is megverik, ha rossz. Ilyen az, amikor valaki birtokolható tárgyként tekint a másikra.

Egy barátnőm meg 15 évesen szerelmes volt valakibe, és nem mert vele lefeküdni, mert dfélt, "nehogy bénának lássa" a gyerek - holott szerelem esetén a srác örül, hogy a csaj lefekszik vele, nem azt nézi, mennyire technikás, mert az később úgyis kialakul. És a csaj lefeküdt egy másik sráccal, és kurva szar volt neki.

Ami engem illet, ma már 28 éves vagyok, és sok éve csak olyan fickókkal feküdtem le, akik emberként tekintettek rám, nem tárgyként, nem státsszimbólumként (akivel lehet dicsekedni), nőként meg kizárólagosan imádtak (nem csaltak meg), és ezért jó is volt velük a szex.

2008. okt. 12. 14:01
 9/16 A kérdező kommentje:
de szerintetek 12 évesen lefeküdni egy 14 éves fiúval nem korai??
2008. okt. 12. 14:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

1 hónap és már vitáztok? Mi 2 és fél éve vagyunk együtt és az első 1 évben egyszer sem vitáztunk, utána persze már kijöttek bizonyos nézetbeli különbségek, de azokat is megbeszéltük. Az hogy ilyen gyorsan megcsalt nagyon nem jó jel, ismét meg fogja tenni. Ne bízz meg benne!

Petranova

2008. okt. 12. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!