Nem merek lefeküdni a pasimmal, mert félek, hogy fájni fog! Tényleg az első szex fáj?
Csatlakozom a tobbiekhez...
NEEEEE FEKUDJ LE VELE
Sajnalom, hogy nekem kell kozolnom. De csak kirakat baratno vagy, csak azert kellesz neki, hogy hencegjen veled, de nem erdekled. Egy honap utan ne fekudj le vele. neked ez az elso. ö ezt tudja, ha te 1 evet akarsz varni, neki kutya kötelessege megvarni azt, ha szeret. Ha nem var, akkor meg nem is erdemli meg, hogy ö legyen az elsö. Gondolj ugy erre,hogy ez kivaltsag, es ezt kikell erdemelnie. De a veszekedes es a megcsalas nem a jooo ut ehez.
Én nagyon meggondolnám a helyedben, hogy kinek adom a szüzességem, hogy ez a fiú egyáltalán megérdemli-e. A mai világban is igenis számít a szüzesség és egy fiatal lánynak kincsnek számít.
Nem biztos, hogy a leírtak alapján ez a fiú lenne rá érdemes. A hencegésből, dicsekvésből én arra következtetek, hogy egy trófea lennél a gyűjteményben, azon belül is: "Kiknek én vettem el a szüzességét" című csoportban.
Szerintem te ennél többet és jobbat érdemelsz! Most biztosan úgy érzed, hogy nagyon szereted, de hallgass ezúttal az eszedre inkább! Mérlegelj, hogy megéri-e. Eleve, ha ilyen kétségek merülnek fel (komoly kétségek ezek), akkor főként nagyon meggondolandó.
Az eredeti kérdésedre visszatérve: Nem mindenkinek fáj, egyénre válogatja. Nekem különösebben nem fájt, mert jól éreztem magam, és tudtam, hogy a megfelelő fiúval vagyok.(Azóta ő a férjem amúgy) Viszont több olyan eset van, mikor a lány csak bizonyítani, megfelelniakar, gyorsan átesni akar a dolgon és így fájdalmas, rossz emlékekkel végződik az egész.
Drukkolok, hogy helyesen dönts! 27 éves válaszoló
A legmesszebb menőkig igazuk van az előttem szólóknak, hallgass rájuk!
Úgy érzem, Te nem attól félsz, hogy fájni fog TESTILEG, hanem hogy fájni fog LELKILEG. Egyébként meg sokat ront az amúgy sem mindig túl kellemes első élményen az, ha nem bízhatsz meg a fiúban, nem érzed azt, hogy közel álltok egymáshoz, megvan a lelki intimitás, egymáshoz tartoztok, nem kell magad szégyelni előtte, szeret Téged... Olyankor nem oldódsz fel és tényleg nagyon fájhat.
Hadd meséljek el pár dolgot. Én 17 évesen, általam kevésnek tartott idő után feküdtem le az akkori barátommal, aki leginkább "kirakatbabának" nézett, - mert akkor is jól néztem ki, csak kevesebbre tartottam magam, mint most, még nem voltam tisztában a saját értékeimmel, úgy, ahogy látszólag még Te sem. Egy hónap és egy hét után már sor került a dologra, mert erőltette, és borzalmasan fájt az első, igaz, hoyg abbahagytuk, de nem intimitást, hanem ürességet éreztem. Persze úgy éreztem, a történtek miatt így is kötődöm hozzá, de valódi élvezetet a későbbiekben sem leltem vele a szex során, mert e sütgetéssel elvadított magától. Úgy éreztem, nem szeret igazán, ha nem türelmes. Később, amikor szakítani akartam vele, bántalmazott is, és alig tudtam tőle megszabadulni. Tudod, a kutyát is megverik, ha rossz. Ilyen az, amikor valaki birtokolható tárgyként tekint a másikra.
Egy barátnőm meg 15 évesen szerelmes volt valakibe, és nem mert vele lefeküdni, mert dfélt, "nehogy bénának lássa" a gyerek - holott szerelem esetén a srác örül, hogy a csaj lefekszik vele, nem azt nézi, mennyire technikás, mert az később úgyis kialakul. És a csaj lefeküdt egy másik sráccal, és kurva szar volt neki.
Ami engem illet, ma már 28 éves vagyok, és sok éve csak olyan fickókkal feküdtem le, akik emberként tekintettek rám, nem tárgyként, nem státsszimbólumként (akivel lehet dicsekedni), nőként meg kizárólagosan imádtak (nem csaltak meg), és ezért jó is volt velük a szex.
1 hónap és már vitáztok? Mi 2 és fél éve vagyunk együtt és az első 1 évben egyszer sem vitáztunk, utána persze már kijöttek bizonyos nézetbeli különbségek, de azokat is megbeszéltük. Az hogy ilyen gyorsan megcsalt nagyon nem jó jel, ismét meg fogja tenni. Ne bízz meg benne!
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!