Nem merek lefeküdni a pasimmal, mert félek, hogy fájni fog! Tényleg az első szex fáj?
Ezerszer mondtam, vezessük már be, hogy az itt kérdezők megírják a korukat!
DE, NAGYON KORAI 12 ÉVESEN 14 ÉVES FIÚVAL SZEXELNI!!!! (Mindkettőtöknek korai!) NE CSINÁLD!!!! NE FEKÜDJ LE VELE!!!!
Szerintem még legalább 3-4 évig senkivel, de főleg vele, és főleg most, és főleg ilyen körülmények között (vezsekedés, megcsalás, abszolút nem stabil, érzelmileg nem kellően mély kapcsolat) NE! Legyen eszed!!!!
Az a legnagyobb baj, hogy élsz a szextől, amíg gátlásaid és félelmeid vannak, addig ne foglalkozz még fiúkkal se.
Ha majd nagyobb leszel, és lesz egy barátod aki nem csak meg és szeret (!!!), akkor majd ez a félelem megszűnik, mert meg fogsz benne bízni, és ÉRETT is leszel addigra a szexre.
Én 20 évesen értem rá meg, addigra jutottam el oda, hogy megbízzak a páromban, nem féltem, hogy fájni fog, pettingeltünk, és egyátalán nem tartotta "cikinek", hogy szűz vagyok. sőt örült neki...
12 évesen ne csinálj hülyeséget, hagyd őt TE ott, még mielőtt Te fogod magad megalázva érezve, mert kidobott mint egy kutyát
Én már egyszer válaszoltam feljebb. Akkor még azt hittem, hogy egy kb 17-18 éves lány vagy, aki érett amúgy a dologra, de nem tudja mit csináljon.
TE JÓ ÉG!!! 12 ÉVES VAGY??? HISZEN KISLÁNY VAGY!!! Ne tedd, ha jót akarsz magadnak, kérlek! Ráérsz még 5-6 év múlva!
De jó, hogy megkérdeztél minket, jól tetted! Hallgass ránk, kérlek, jót akarunk neked és ne tedd meg!
Gondolok rád, így ismeretlenül is, és drukkolok,őszintén szorítok, hogy felejtsd el az egészet még pár évig!
(27 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!