Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nők hány százalékát izgatja, ha keményen elfenekelik?
Figyelt kérdés
Az exem ilyen volt és most nem találok olyan nőt aki szintén erre izgulna. Nagyon ritka dolog lenne?2021. okt. 3. 07:26
21/27 anonim válasza:
Én is ezek közé a nők közé tartozom, és lehet hogy igaza van annak aki azt írja hogy nagyítóval kell keresni aki már ezt intenzíven szereti, de akkor én benne vagyok ebbe a kevés kategóriában.Nincs benne részem amennyiszer szeretném is, de mivel "egyéb" dolgok miatt van, így fogadom el.Nem a véres brutális véres, de nem is a kis paskolas. Utóbbi van mindig,de ha lehet akkor a durvább az fokozza a vágyam.
22/27 anonim válasza:
En nagyon szeretem. Direkt húzni a pasi agyát hogy el legyek fenekelve utána 20L
23/27 kisördög1 válasza:
20: és ha tudnád a pasikat mennyire izgatja a játék ahogy húzod őket, hogy aztán elégtételt vehessenek! :))
24/27 anonim válasza:
Szerepjátékon belül, szeretem ha elfenekelnek. Például nem csinálom meg a házimat, akkor vonalzóval, ha nem mosogatok el, akkor fakanállal, ha csúnyán beszélek akkor mogyoró vesszővel vagy szíjjal.
18l
25/27 anonim válasza:
Én imádom az erősebb fenekelést, kimondottan izgat (viszont véresre, sebesre már nem). Eddig csak kézzel történt, de kipróbálnám egy kisebb pálcával vagy ostorral is.
26/27 anonim válasza:
Egyszer én is hurkasra vertem egy csaj seggét. Jobban élvezte mint mikor dugtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!