Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nők hány százalékát izgatja, ha keményen elfenekelik?
Figyelt kérdés
Az exem ilyen volt és most nem találok olyan nőt aki szintén erre izgulna. Nagyon ritka dolog lenne?2021. okt. 3. 07:26
1/27 anonim válasza:
Én szeretem ha elfenekel a párom. Sub vagyok BDSM szexet kedveljük
2/27 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel mennyire ritka vagy gyakori dolog ez a nők körében, nem pedig az hogy van-e olyan aki szintén erre izgul.
2021. okt. 3. 07:29
3/27 anonim válasza:
Ne haragudj már hogy válaszoltam. Szerintem én 1plusz százalék lennék a szereti kategóriába.
De húzz ki onnan nyugodtan. Téged kellene jól elfenekelni de egy lapáttal és a szádnál kellene kezdeni.
4/27 anonim válasza:
Szerintem a durvaság mértékétől függ, egy kisebb seggrepaskolást 99% szeret, de az erősebbet is 20-50%, a véreset meg mondjuk 1-5%.
5/27 A kérdező kommentje:
Engem a közepes izgat, semmiképp nem a véres.
De ha mást nem, beérem a kisebbel is, ha tényleg tetszik az adott nő.
2021. okt. 3. 07:55
6/27 anonim válasza:
Te pasi vagy, nőkhöz tetted fel a kérdést! Közben meg téged izgat a fenekelés. Jobb esetben buznyák vagy ferde hajlamú nem BDSM kedvelő.
7/27 A kérdező kommentje:
Te féreértesz.
Úgy izgat a fenekelés, ha én fenekelek nőt.
2021. okt. 3. 08:04
8/27 anonim válasza:
Szerintem akkor minden nő vevő lesz az igényeidre. Ez alap.
9/27 anonim válasza:
Voltam olyan nővel ahol szex nem volt csak nadrág szíjjal kellett ütnöm a popsijat. Véresre és hurkasra verték annyira hogy fájt a karom, vállam. Kb 1,5 órás fenekelés volt de másnap izomlázam volt. Rá két napra újból találkoztunk, kb 1 órás fenekelés, utána le cumizott elég rendesen. Van aki szereti keményebben van aki szex közben paskolva !
10/27 anonim válasza:
Imádom! Fakanállal, pálcával. Jól zsibbad, kellemes bizsergető érzés utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!