Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nők hány százalékát izgatja, ha keményen
elfenekelik?
Hol érdemes keresgélni ilyen csajokat?
2021. okt. 3. 16:04
Hát én is szubmisszív vagyok, csináltam már fura dolgokat😅 de ez egyáltalán nem olyan nagy dolog, mindenkit izgat szerintem csak különböző mértékben.
2021. okt. 10. 04:02
engem szokott a pasim fenekelni sex közben mikor lecumizom.ez izgatja. és van hogy büntiből is kapok a popomra párat.
2021. okt. 16. 10:48
Nem ritka. Én is szeretem es kb 70%-a a csajoknak. 25L
2021. okt. 16. 11:38
ne aggódj, biztos sok ilyen szubot/mazot találsz
a hozzád hasonló férfiak ezt ki is kényszerítik a nőkből és elfogadtatják velük, hogy ez a tuti és akkor felelnek meg, ha ezt elviselik tőletek (a hozzászólásodban írtad, hogy akkor éred be kisebb ütésekkel, ha tényleg tetszik a nő, gondolom egyébként szétvernéd ha kicsit csúnyább, mint a kifinomult ízlésednek megfelelne ... gratulálok)
elgondolkoztató, hogy sokan hagyományos szexszel már létezni se bírnak, ahol nyoma sincs se verésnek/durvaságnak/mélytoroknak/análnak, vagy a többi élvezhetetlen sz@rnak
2021. okt. 26. 19:35
Nem vagyok oda érte, csak egy szintig kellemes.
2021. okt. 29. 02:23
A finom fenekelést nekem minden csajom szerette.
2021. okt. 29. 09:24
A finom fenekelést szinte az összes csaj/nő szereti, ebben nincsen semmi rossz.
Viszont az ilyen BDSM kategóriájú, külön eszközökkel történő fenekeléseket már elég kevesen szeretik, az olyanokat tényleg nagyítóval kell keresni.
2021. okt. 29. 16:02
Szeretem, de azért nem túl keményen. Szex közben kézzel szokta verni a barátom a fenekem, amúgy meg összetekert ruhával, törölközővel, vonalzóval, vagy néha az övével szokott kapni a popsim. Nem teljes erejéből, nem is túl sokat. Szerintem sok ilyen nő van, aki ennyire szereti, nagyon keményen viszont nem szerethetik túl sokan. Az mégis csak fájdalom.
2021. okt. 29. 17:12
Én is csak saját magamról tudok bizonyosan nyilatkozni, azt hittem, nem izgat, de kiderült, hogy valójában igen, ha nem túl durván/erősen történik a dolog, inkább csak játékosan. Szerintem ez elől a legtöbben nincsenek elzárkózva. Ami már konkrétan fáj (de sebhelyeket nem feltétlenül hagy), az szerintem kb. minden 4-5. nőnek jön be.
2021. okt. 30. 03:24
Kapcsolódó kérdések: