Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki ki tudná nekem vesézni, hogy a domináns fél mit élvez abban, ha esetleg elfenekeli a partnerét, vagy fordítva?
Switch férfi vagyok,parszor mar átéltem milyen ha 1kikötözótt mazo ferfit verek szijjal,korbaccsal
Minden egyes ütes utan egyre magabiztosabb az ember,élvezetes nagyon!Ha jajgat akkor az izgalmasabb es ha nem mondja ki a menekülőszót akkor ütöm tovább!
A dominancia nem egészen olyan, ahogy az amerikai filmek bemutatják. Én azt szeretem, ahogy a sub fél "rámbízza" magát, átadja a teste felett a kontrollt és megéli, hogy más irányításával történik az, amit szeretne. Nem a fájdalom, hanem a kiszolgáltatottság a lényeg.
F, 41, dom, hetero
Sokakat csak a pénz :).
Nekem a tanárnénim meg azt mondta, egyszerűen imád feneket verni. Élvezi, ahogy odasuhint a pálcával, pattan a meztelen bőrön, megjelenik a lila csík, megremeg a fenék, a partner (én) meg szenved és nincs menekvés.
Nem maga a fenekelés az élvezetes, hanem a partner alárendeltsége. Az, hogy megbízik bennem, és alárendeli magát az én akaratomnak. Tudja, hogy vigyázok rá, figyelem, hogy ne tágítsam túlságosan a határait, stb...
Tulajdonképpen úgy lehet ezt jól megfogalmazni, hogy az enyém. A p.ncija, a popsija, a szája, a teste, mindene az enyém, én rendelkezek felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!