Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér lányok, nők őszintén! Lenne nálatok esélye szexre vagy kapcsolatra egy cigány pasinak, aki egyetemet végzett és nem igazak rá a cigánysággal kapcsolatos sztereotípiák?
Cigany ferfi vagyok, diplomas, van doktori fokozatom, es azt szeretnem a kerdezonek mondani, hogy more, kapd mar ossze magad! Egy csomo ciganylanyt ismerek, akik eljutottak az erettsegiig, nehanyan le is diplomaztak. A feher embernek mindig alsobbrendu leszel. Ha nem neki, majd valakinek a csaladjabol, a barati korebol, vagy csak a sarki boltbol, ahol ismerik a lanyt... kell ez neked? Lepten nyomon bizonygatni, hogy te nem is olyan vagy ám, te tanultal, te dolgozol. Ilyen csicskakent akarod leelni az eletedet?
Az ertelmes cigany nok vadasszak a nem pujaro cigany ferfiakat, mert elegge kevesen vagyunk, szoval nyugodtan nezz ott korbe, es ne a feherek elott terdel, hogy valaki megszanjon.
Amugy termeszetesen nem vagyok rasszista, semmi bajom a feher emberekkel, de azt biztosan tudom, hogy ezer ok miatt nem mukodhet jol egy parkapcsolat, meg akkor sem, ha megvan a "kemia", mert hosszu tavon tul sok energiat fog felemeszteni a ket vilag kozos nevezore valo hozasa. Egyszeruen nem eri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!