Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Akinek nagyon kismellű baràtnője van, annak nem hiányzik a nagyobb mell?
Barátnőmnek A kosaras melle van. Nagyon szeretem a cicijét. Őt is nagyon szeretem, de ettől függetlenül vágyom arra, hogy markoljak, csókoljak nagyobb melleket.
Nem tudom egyenlőre h hogyan oldom meg ezt a problémámat. Hiszen szeretem a párom, és vele tervezem a jövőmet. Ilyen szempontból nem akarok mást, de szexuálisan igen
22-es. És csak a mellek miatt próbálnál ki mást?
Hát nekem pici melleim vannak, az a szerencsém, hogy legalább jó fenekem és jó alakom van mellé. Ettől függetlenül plasztika nélkül nem tudnék nagyobb melleket adni, szóval nem örülök ennek, hogy akármilyen odaadó is vagyok a szexben, mindig lehet egy hiány a mellem miatt a páromnál...
Dehogy hiányzik. Én nem szar vele a sex hanem fantasztikus,nagyon oda teszi magát és elég perverz is. Valszeg ezzel kompemzálja....nem mintha kellene.
És ha jobban bele gondolsz a nagyobb mivel tud többet?
Nem lehet úgy markolászni.
De simogatni ugyanúgy lehet! Meg a többit.
"És ha jobban bele gondolsz a nagyobb mivel tud többet?"
...mellszex?
hűha. Ez csak 1indok. Megvagyok nélküle.
Volt "D" kosaras barátnőm. Nem volt rossz de 25évesen azért már látszott,hogy annak van sulya. És elég puha is volt meg egy kicsit plötty.
"Volt "D" kosaras barátnőm. Nem volt rossz de 25évesen azért már látszott,hogy annak van sulya. És elég puha is volt meg egy kicsit plötty."
És? Sosem értettem, mi ez a duma, hogy lóg a nagy mell, meg puha, stb. Az a normális, attól baromi izgató, még szép hogy a nagy cici lóg. Ettől (is) kiábrándító a nagy szilikoncici, mert nincs meg a természetes lógása, és műanyag kemény tapintása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!