Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Akinek nagyon kismellű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Akinek nagyon kismellű baràtnője van, annak nem hiányzik a nagyobb mell?

Figyelt kérdés
Nem szar ez igy nektek? Jo egyaltalan a szex, vagy csak elfogadjatok, hogy ez van es kesz?

2021. okt. 2. 20:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Azert azt hozzateszem, hogy A kosaras mellre gondolok.
2021. okt. 3. 11:08
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek A kosaras melle van. Nagyon szeretem a cicijét. Őt is nagyon szeretem, de ettől függetlenül vágyom arra, hogy markoljak, csókoljak nagyobb melleket.

Nem tudom egyenlőre h hogyan oldom meg ezt a problémámat. Hiszen szeretem a párom, és vele tervezem a jövőmet. Ilyen szempontból nem akarok mást, de szexuálisan igen

2021. okt. 3. 19:42
 23/30 A kérdező kommentje:

22-es. És csak a mellek miatt próbálnál ki mást?

Hát nekem pici melleim vannak, az a szerencsém, hogy legalább jó fenekem és jó alakom van mellé. Ettől függetlenül plasztika nélkül nem tudnék nagyobb melleket adni, szóval nem örülök ennek, hogy akármilyen odaadó is vagyok a szexben, mindig lehet egy hiány a mellem miatt a páromnál...

2021. okt. 4. 00:17
 24/30 anonim ***** válasza:
Szerintem alap szinten mindenkiben ott egy kis birizgálás, hogy milyen lehet a szex másfélével. Ha nagyok a melleid, akkor az, hogy milyen lenne kis cicivel. Inkább az a kérdés, mennyire van központi helyen valaki ízlésében a mellméret (de neki meg ha van szeme, akkor alapból nem veled kezd).
2021. okt. 4. 00:42
 25/30 anonim ***** válasza:

Dehogy hiányzik. Én nem szar vele a sex hanem fantasztikus,nagyon oda teszi magát és elég perverz is. Valszeg ezzel kompemzálja....nem mintha kellene.

És ha jobban bele gondolsz a nagyobb mivel tud többet?

Nem lehet úgy markolászni.

De simogatni ugyanúgy lehet! Meg a többit.

2021. okt. 4. 09:34
 26/30 anonim ***** válasza:

"És ha jobban bele gondolsz a nagyobb mivel tud többet?"

...mellszex?

2021. okt. 4. 10:26
 27/30 anonim ***** válasza:

hűha. Ez csak 1indok. Megvagyok nélküle.

Volt "D" kosaras barátnőm. Nem volt rossz de 25évesen azért már látszott,hogy annak van sulya. És elég puha is volt meg egy kicsit plötty.

2021. okt. 4. 10:45
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"Volt "D" kosaras barátnőm. Nem volt rossz de 25évesen azért már látszott,hogy annak van sulya. És elég puha is volt meg egy kicsit plötty."

És? Sosem értettem, mi ez a duma, hogy lóg a nagy mell, meg puha, stb. Az a normális, attól baromi izgató, még szép hogy a nagy cici lóg. Ettől (is) kiábrándító a nagy szilikoncici, mert nincs meg a természetes lógása, és műanyag kemény tapintása van.

2021. okt. 4. 10:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Nekem nem vonzó ha lóg.
2021. okt. 4. 10:58
 30/30 anonim ***** válasza:
hát pedig a kis cici is csak addig feszes, amíg nem volt még két-három gyerek
2021. okt. 4. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!