Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Akinek nagyon kismellű baràtnője van, annak nem hiányzik a nagyobb mell?
Figyelt kérdés
Nem szar ez igy nektek? Jo egyaltalan a szex, vagy csak elfogadjatok, hogy ez van es kesz?2021. okt. 2. 20:31
1/30 anonim válasza:
Nekem a kisebb mell tetszik. És eleve nem is foglalkozom a mellével, a popsija és a combja teljesen megfelel nekem arra, hogy foglalkozzak vele.
A szexnek ehhez nincs köze.
2/30 anonim válasza:
Az én pasimnak nem.A popómat és a puncimat kényezteti a nyelvével.
4/30 anonim válasza:
A szex tökéletes, és a pici cici is.
6/30 anonim válasza:
Velem a nagymellű barátnőjét csalta meg egy pasi, pedig én lapos vagyok, szóval nem ezen múlik. :)
7/30 anonim válasza:
Mivel a kis mellet szeretem, így nyilván nem zavar a kis mell. Egyszer azért kíváncsiságból megfognék egy nagyobb mellet hogy milyen.
8/30 anonim válasza:
Nekem egy olyan lányhoz fűződik a legszebb élményem, akinek alig volt melle. A fétisem kiélésében teljesen partner volt.
9/30 anonim válasza:
A nővérem melles popsis csaj eddig nagy mindíg flőrtöltek neki a pasik, szeptembertől jött az osztálybába egy vékony deszka alkatu csaj, most 10 pasiból 8nál ő lett az etalon.
Na ennyit a nagy mellről meg popsiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!