Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Akinek nagyon kismellű baràtnője van, annak nem hiányzik a nagyobb mell?
Figyelt kérdés
Nem szar ez igy nektek? Jo egyaltalan a szex, vagy csak elfogadjatok, hogy ez van es kesz?2021. okt. 2. 20:31
11/30 anonim válasza:
A kis melleket szeretem, így nem hiányzik a nagy mell. Nyilván ezért választottam kis mellű barátnőt. :)
12/30 anonim válasza:
Speciel szeretem a nagy melleket, de a páromnak a kis-közepes melleivel együtt olyan alakja van hogy kenterbe veri az összes többi csajt, pont így jó ahogy van. A személyiségéről, odaadásáról, nyitottságáról, humoráról nem is beszélve, nem cserélném le a világ legnagyobb melleiért sem!
13/30 anonim válasza:
én kifejezetten szeretem a kis melleket, nem vágytam nagyobb mellű nőre kis mellű barátnő mellett sem!
14/30 anonim válasza:
Sosem lenne ez baj, vagy hiányom emiatt. A kicsi cicik hoznak lázba. Ez van. F
15/30 anonim válasza:
Nem ez az elsődleges szempont. Jelenlegi partneremnek valahol B és C között van a melle. Nem mondom, hogy nem örülnék, ha hatalmas keblei lennének, de mivel nagyon jó az összhang szex közben közöttünk, így nincs hiányérzetem. És így is nagyon izgató csókolgatni, izgatni a melleit. Ciciszex sajnos az nem megy vele, de nem gond. 25f
16/30 anonim válasza:
azért kíváncsi lennék, hány válaszadónak vannak annyira pici mellei, amire a kérdező gondolt
(az ilyen B,C kategória az még csak nem is simán kicsi, hanem közepes)
17/30 anonim válasza:
A normális emberek többet látnak a barátnőjükből, mint a melleit.
18/30 anonim válasza:
Barátnőm A kosaras melltartót visel, de nem zavar, hogy kicsik a mellei. Nekem tetszenek és ő is elégedett velük.
19/30 anonim válasza:
Ugyan én nő vagyok, de nem túl nagyok a melleim, 75b, inkább a csípőm/fenekem a nagyobb. De nyilván, ha a nagy mell fontos egy férfinak, akkor nem velem kezd. Ezen sose aggódtam, bőven van, akinek a kisebb, de feszes tetszik.
20/30 anonim válasza:
Ha finom, kellemesen szűk a puncija, akkor teljesen mindegy milyen melle van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!