Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyi szexmentes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi szexmentes idő után lehet elmenni prostihoz? Vagy kezdjek egy szeretői kapcsolatba? Érzelmeket nem akarok belevinni, de munkahelyen többen céloztak rá, h bejövök nekik.

Figyelt kérdés
Itthon már kb 1 éve sz*r a szex. Értsd havi vagy kéthavonta 1szer, az is misszionárius és orál nélkül.
2021. szept. 30. 09:58
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
#39 tudom hogy nagyon sokan megszokásból, a gyerek, közös vagyon stb. miatt beleragadnak egy elszürkült, ellaposodott kapcsolatba mert nincs elég vér a pucájukban lépni. Mindenki saját maga sorsának a kovácsa - vagy éppen megkeserítője.
2021. szept. 30. 13:52
 42/49 A kérdező kommentje:
Ez így van. Ezért nem értem, mikor sokan írnak, hogy csorók. Én tök szegény családból jöttem, mégis feltörtem és már nem panaszkodom.
2021. szept. 30. 14:01
 43/49 anonim ***** válasza:
0%
A félre kurás nem bűn, azzal is csalsz ha nem szereted, másról álmodozol de nem mondod el a párodnak aki a társad elvileg... Kurvához meg az megy, akinek van gusztusa megdugni egy olyan lényt akinek nem gond hogy mindenkivel csinálnálja aki eleget fizet neki.. Mindegy mennyi idő után csinálod, akkor is gusztustalan
2021. okt. 1. 19:18
 44/49 A kérdező kommentje:
43as és a szerető?
2021. okt. 1. 20:29
 45/49 A kérdező kommentje:
És az bűn ha mondjuk a feleségem soha nem csinál húst ebédre én meg sült husiról álmodozok?
2021. okt. 1. 20:30
 46/49 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok, csak már kicsit előrébb. Közös lakás, gyerekek, mint egy álom...lenne ha lenne szex. Nekünk a házasság után még jó ideig működött a dolog. Aztán egyre ritkábban, majd már egyáltalán nem is volt/nincs is szex. Most volt a 8.házassági évfordulónk. Vettem virágot, csokit.... meg is akartam csókolni, de puszi vagy egy ölelés se volt. Külön is alszunk már jó ideje, mint a lakótársak. Próbáltam megbeszélni vele nem egyszer a dolgot. Mindig elterelni a témát, olyan mintha számára ez "normális" lenne.
2021. okt. 3. 08:26
 47/49 A kérdező kommentje:
46-os és hidd el a kapcsolatok 80%-a ilyen. és van, mikor a kommunikáció sem segít már.
2021. okt. 3. 08:49
 48/49 anonim ***** válasza:

Nem írtad hogy hány évesek vagytok és mióta házasok...

Rövid törtenetem: házasság, közepes mennyiségű szex, majd egyre kevesebb miattam, mondta hogy velem van a baj, orvosnál is voltam (nincs), elhittem tuti öregszem (48 év)

20 év házasság után lelépett, gondoltam megnézem mi a baj velem😂

Semmi....őt nem kívántam...

Nem mondom nálatok is ugyanez a helyzet, de egy nőnek nem elég a kémia (ami nálunk 100%ban az elején sem volt meg) ha érzelmileg megbántódunk szexelni sem akarunk.

Most másfél éve van egy párom és állandóan szexelni akarok vele 😁 magyarul én most találtam meg azt a férfit akivel kémia 100 %

48N

2021. okt. 16. 09:14
 49/49 A kérdező kommentje:
Utolsó de őt is meg fogod unni.
2021. okt. 16. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!