Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi szexmentes idő után lehet elmenni prostihoz? Vagy kezdjek egy szeretői kapcsolatba? Érzelmeket nem akarok belevinni, de munkahelyen többen céloztak rá, h bejövök nekik.
Figyelt kérdés
Itthon már kb 1 éve sz*r a szex. Értsd havi vagy kéthavonta 1szer, az is misszionárius és orál nélkül.2021. szept. 30. 09:58
21/49 A kérdező kommentje:
20as ment a zöld kéz. Teljesen igazad van. De ezt a Marsot már nagyon kívántam. De délután úgyis megyek edzeni.
2021. szept. 30. 11:36
22/49 anonim válasza:
Pedig legalább érezné a súlyát, hogy már hol tartasz. Nem kell meg is tenned.
23/49 A kérdező kommentje:
Lehet majd egyszer poénból bevágom és meglátjuk hogy reagál. De ahhoz vmi vicces szituáció kell majd.
2021. szept. 30. 11:44
24/49 anonim válasza:
Semennyi normális embernél, gerinctelen féregnek meg mindegy, hogy 3 nap vagy 20 év, egyre megy.
25/49 A kérdező kommentje:
24-es te nő vagy?
2021. szept. 30. 11:47
26/49 anonim válasza:
Még mindig a feleség vagyok. Pedig ha ezt így nekem vágná a férjem, a fejemhez kapnék, elgondolkodnék és össze kapnám magam. De ha titokban csalna meg, hááát...inkább ne derüljön ki...
27/49 anonim válasza:
Én egyszerűen nem tudom elképzelni azt a kapcsolatot ami MINDENBEN tökéletes és happy, kivéve a szexet, ami a párkapcsolat egyik alapja. Ha annyira tökéletes akkor gondolom a szexen kívül is összebújtok, érintkeztek, ölelkeztek, sokat nevettek és jókat beszélgettek akármi, de pont maga az aktus nem működik. Fura... Nekem ez elképzelhetetlen.
Történt esetleg valami amihez tudnád kötni a szexmentesség kezdetét? Élvezetes volt számára is a közösülés? Mekkora volt a libidója? Szed-e fogamzásgátlót, ugyanis az is gyakorta képes teljesen kinyírni a női étvágyat. Ezek mind fontos kérdések, ìgy nem tudnám azt írni hogy persze kúrj csak félre. Ki vagyok én ahhoz hogy ilyet mondjak egy vadidegennek.
28/49 A kérdező kommentje:
Mi volt a szexmentesség kezdete? Az esküvő után szépen lecsökkent. Előtte mint a nyulak. Mindig kielégült, többször is. Nem szed semmit. Sajnos a férfi kollégáim (elég sok van, mérnök vagyok) 80%-ánál fennáll a probléma. Egyébként igen, összebújunk, nevetünk stb.
2021. szept. 30. 12:03
29/49 anonim válasza:
Amúgy a hormonszint miatt esik le a libido, az osztro csokkenese, de lehet a tesztoe is esetleg az shbg szallitohormone is. En titokban csempésznék az italaba vagy valamibe 50mg dheat, az potolja a hianyzo hormonokat (nem illegalis cucc, egy egesz jo kis kiegeszito, amit sokan hasznalnak, sok no is koztuk anyamnak is javasoltam bizonyos okok miatt ami nem a szex)
30/49 A kérdező kommentje:
A GHEA-ból bármi lehet, nemcsak ösztrogén. Biológus vagyok egyébként.
2021. szept. 30. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!