Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi szexmentes idő után lehet elmenni prostihoz? Vagy kezdjek egy szeretői kapcsolatba? Érzelmeket nem akarok belevinni, de munkahelyen többen céloztak rá, h bejövök nekik.
Figyelt kérdés
Itthon már kb 1 éve sz*r a szex. Értsd havi vagy kéthavonta 1szer, az is misszionárius és orál nélkül.2021. szept. 30. 09:58
11/49 A kérdező kommentje:
Nem maradt tüske. Nem bosszúból csalnám meg és nem is érzelemből. Csak tényleg hiányzik már a szex, hogy leszopjanak. Alapból k*rva nehéz volt fél év alatt egy ilyen szálkás testet összehozni, de végig az lebegett a szemem előtt, h helyreáll, mert lehet tényleg dagadt voltam. (amúgy kb 8 kg felesleg volt rajtam)
2021. szept. 30. 10:51
12/49 anonim válasza:
8 kg. semmi elárulom. Nem vonzódik, nem kíván téged. Az a pár alkalom max. kötelesség, de gondolom hanyatt vágja magát aztán ennyi.Jobban jársz egy szeretővel, mert jobb nem lesz otthon.
13/49 A kérdező kommentje:
Jah, én is ettől tartottam 12es, hogy a 8 kg csak kifogás. Céges bulin egy 8 évvel fiatalabb lány épp,. hogy nem mondta ki, hogy mikor d*gom már meg. Ezért nem hittem, h nem vagyok vonzó külsőre.
2021. szept. 30. 10:57
14/49 anonim válasza:
Kérdező, de mi miatt nem mentek szét? Jo ez igy? Biztosan van az a helyzet, ahol már nem szamit a felrekuras, de az az a helyzet, amikor mar ertelme sincs egymas mellett maradni.
15/49 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást. Úgy képzeld el, h minden klappol, csak a szex nem. Nem megyünk szét, akkor inkább lemondok a szexről. Legalább újra ehetek csokit és ihatok sört. Már untam a grillezett csirkemellet zöldséggel.
2021. szept. 30. 11:21
16/49 anonim válasza:
Probléma megoldva... Pár évet még elvegetáltok aztán majd ő lép le mással.
17/49 A kérdező kommentje:
Épp Marsot eszek, és Unicumot kortyolgatok. Csak remélni tudom, h nem lesz ma szondáztatás odabent XD
2021. szept. 30. 11:27
18/49 anonim válasza:
Erre egy másik kérdésnél olvastam egy nagyon jó megoldást. Megmondani a feleségnek, hogy ma este dugni fogok. Hogy veled vagy mással, azt te döntöd el.
Feleségként írom, hogy be kell látnunk, akármennyire is rossz, nehéz, nem lehet elvárni a másiktól, hogy csak mert mi nem kívánjuk, a másik se szexeljen.
És így megadtad neki a lehetőséget, hogy tőle kapd meg amire vágysz. És ha nem még így sem, akkor is egyenes vagy.
Ha meg így végre belátja, hogy változtatnia kell, akkor meg jöhet a beszélgetés. Keresni egy középutat ahogy mindkettőtöknek jó.
19/49 A kérdező kommentje:
18as ez nekem túl bunkó lenne megkérdezni. Hogy ha nem veled, akkor mással. Inkább titokban csinálnám. Úgy neki nem rossz.
2021. szept. 30. 11:33
20/49 anonim válasza:
17# nem hinném hogy elkene hizni, a sok fiatal cica hogy fognak utanad kapkodni? :D amúgy sokszor egy szerető megoldast nyújt, de a pelkiismereteddel neked kell szamolni, ha megy akkor csapasd, ha nem, akkor ne. A lényeg hogy ne tudjon róla. 18# amit irt, az jo, ameg poenkent fogja fel, de a no ne tudja meg hogy megcsaltad, rosszul fog esni. En csak akkor mondanam el ha megcsaltam valakit, ammikor szandekosann akarok fajdalmat okozni, máskülönben felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!