Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyi szexmentes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi szexmentes idő után lehet elmenni prostihoz? Vagy kezdjek egy szeretői kapcsolatba? Érzelmeket nem akarok belevinni, de munkahelyen többen céloztak rá, h bejövök nekik.

Figyelt kérdés
Itthon már kb 1 éve sz*r a szex. Értsd havi vagy kéthavonta 1szer, az is misszionárius és orál nélkül.
2021. szept. 30. 09:58
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Vagy te ferdítesz és túlzol vagy már rég mással szexszel. Előtte mint a nyulak aztán hopp esküvő és 2 havonta 1. Ilyen drasztikusan nem fog leesni a libidó ok nélkül. De nyilván csak a te szemszögedből ismerjük a történetet. Mindenesetre ha prostizni akarsz tedd azt, lelked rajta itt felmentést nem kapsz hozzá, ugyanolyan gerinctelen dolog. El kell szépen válni akkor. Azt hogy 2 fiatal friss házas 2 havonta szexel egymással, minden csak nen egészséges boldog kapcsolat. Érdekes mindenesetre. Családot ilyen körülményekre ne alapítsatok.
2021. szept. 30. 12:27
 32/49 anonim ***** válasza:
39%
Elvetted,addig minden oké, ez annyira tipikus,lehet neki ez volt a lényeg, meg persze felszáll a rózsaszín köd aztán ez marad.
2021. szept. 30. 12:27
 33/49 A kérdező kommentje:
A nővérénél is ez van, beszéltem sógorkomával. Nem úgy kell elképzelni, hogy esküvő és aztán egyből semmi szex. Kb 1 év alatt lett leépítve. Pedig itt sokan felmentettek.
2021. szept. 30. 13:07
 34/49 anonim ***** válasza:

"Pedig itt sokan felmentettek."

Hol az a sok ember? A kedvedért visszaolvastam. Konkrétan az első kommentelőn kívül senki nem írta hogy rendben van. De csináld, a te házasságod a te dolgod no meg a te gerinced.

2021. szept. 30. 13:11
 35/49 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy kérdést magadnak. Ha 70-80-x évesen lepörögne életed filmje akkor boldognak éreznéd magad, hogy húúúúú de jó életem volt amiért beleragadtam egy szexmentes, megszokásból összetartott kapcsolatba és inkább k.rváknál, szeretőknél kerestek a "boldogságot" vagy nem? Így akarod leélni az életed hátralévő részét? Ezen gondolkozz el ne a k.rvázáson és megtalálod a választ.
2021. szept. 30. 13:17
 36/49 A kérdező kommentje:
Hát ez az, nem megszokás. Tényleg boldog a kapcsolat. Az más kérdés, hogy tekintek majd vissza, ah elmegyek k*rvázni. Szerető kilőve, nem akarok érzelmi szálat. Csak valakit, aki nyalogatná a golyóimat.
2021. szept. 30. 13:27
 37/49 anonim ***** válasza:
En DHEA rol beszeltem, de egyébként igaz, azzá alakul amiből hiány van. Vagy amive akar. De attól még hasznos kiegészítő, nem csak nőknek, de ferfiaknak is, bar ha biologus vagy akkor ezt bizonyara tudod. En csak mint ötletet dobtam fel, mert en szteroid kura utani idoszakban azt tapasztaltam hogy felvitte a libidomat
2021. szept. 30. 13:28
 38/49 anonim ***** válasza:
#36 nem boldog... ha az lenne akkor nem akarnál k.rvázni menni. Ti nem pár vagytok, hanem lakótársak. A lakótársaimmal, szobatársaimmal is kijöttem anno, de attól még nem volt "kapcsolat".
2021. szept. 30. 13:33
 39/49 A kérdező kommentje:
37-es DHEA igen, csak félrenyomtam. Ez is egy megoldás lehet. 38as ha tudnád hány férj jár k*rvázni. Valahogy a férfiak libidója csak 60 évesen kezd el csökkenni.
2021. szept. 30. 13:45
 40/49 anonim ***** válasza:
Teljesen irreleváns hogy hányan teszik ezt meg. Ez nem lehet érv a prostizás mellett. Egyéni döntésed, nem kell holmi csordaszellemmel takaróznod.
2021. szept. 30. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!