Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elmegyek lakásos prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek lakásos prostihoz érdemes azt hazudnom hogy 26 éves szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Volt 4 alkalmam összesen, párom még nem volt és 99% hogy nem is lesz…

Viszont nagyon hamar elmegyek és béna is vagyok eléggé.

Melyik a cikibb?

A valóság, vagy ha azt mondanám hogy szűz vagyok?

Amúgy még nem biztos, hogy megyek, de 1.5 éve volt az utolsó szex és annak ellenére, hogy béna vagyok benne, nagyon vágyom már rá.

2021. szept. 29. 15:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A prostizásra is rágörcsölök, sajnos igen… És még szex közben is stresszelek, vagyis eddig mindig így volt (nem prostikkal), viszont ez egy másfajta stressz és a szexuális aktus közben az az általános stressz amit a nap 24 órájában érzek (azért kellett fogorvoshoz mennem, mert tönkrementek a fogaim, illetve a fogínyem a sok éjszakai fogcsikorgatástól) eltűnik és ugyan előjön egy másik fajta feszültség, ami szintén nem egy jó érzés, de összességében mégis úgy érzem közben hogy kicsit lázítok.
2021. szept. 29. 15:56
 12/24 A kérdező kommentje:
Lazítok*
2021. szept. 29. 15:57
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem mész el pszichológushoz? Ekkora mértékű szorongás nem normális
2021. szept. 29. 15:57
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha elkönyveled hogy nem lesz párod akkor nem is lesz ha így állsz hozzá a dolgokhoz.A prosti úgy is latni fogja hogy béna vagy.Meg szerintem nem fogja érdekelni hogy milyen hamar mész el.
2021. szept. 29. 16:03
 15/24 A kérdező kommentje:

16-19 éves korom között jártam.

Utána egyetem alatt nem…

Majd 20-24 éves korom között ismét jártam, illetve pszichiáterhez és csoportterápiára is, de nem igazán segített.

Nyugtatót is írtak fel, de nem igazán éreztem a hatását…

Most arra jutottam egy ideje, hogy talán nem kéne foglalkoznom a pszichés problémáimmal, illetve mindentől amitől tartok abba bele kéne ugranom mit a mélyvízbe.

Egy pár területen ezt alkalmaztam, meg annyit javult is az állapotom, hogy pl. ha utazok buszon vagy villamoson, a 30 perces út nem 3-4 órának tűnik (olyan rosszul érzem magam), hanem csak annyinak amennyi ténylegesen.

Viszont mivel nem tudok felszedni senkit (próbálkozom) és kapcsolat sem jön össze, ezért gondoltam a prostira.

Mivel jelenleg 1.5 éve incel vagyok, ha úgyvesszük…

Ez nem önkéntes cölibátus, én akarok szexelni csak senki nem akar velem.

Persze felérem ésszel, hogy azért mert lerí rólam, hogy egy érzelmi roncs vagyok.

A prostikhoz viszont biztos sok olyan jár mint én, szerintem.

2021. szept. 29. 16:05
 16/24 A kérdező kommentje:

Mármint utána 23-24 éves korom között jártam, csupán 1 évet.

Elírtam.

(Addig szedtem a nyugtatót is)

2021. szept. 29. 16:06
 17/24 anonim ***** válasza:
87%
Akkor keress egy másik pszichológust. A pszichológus csak akkor tud segíteni ha hagyják és ha megfogadod a tanácsát. Ez az állapot igy nem maradhat.
2021. szept. 29. 16:10
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is voltak szorongásos problémáim akor suliba jártam,pszichológushoz jártam és nekem használt...sokáig jártam hozzá,néha még most is megyek ha úgy érzem hogy szükségem van a segítsegére.Az első nekem sem segített

Utánna pszichiáterhez mentem és azután meg pszichológushoz.Javaslom keress másik szakembert aki segíteni fog.

2021. szept. 29. 16:15
 19/24 A kérdező kommentje:

De 2 pszichológusom volt, illetve csoport terápián egy harmadik, aki ugyebár nem csak velem foglalkozott…

Valamint még a pszichiáterrel is kellett néha konzultálnom, ami majdnem olyan volt mint egy pszichológusnál…

Vannak olyan konkrét dolgok amikkel kapcsolatban egyszerűen nem tudok megnyílni…

Szerintem a problémáimat el kell fogadnom és megtanulnom velük együtt élni. Az csak egy ábránd, hogy megszűnhetnek.

Régen nagyon sokat gondolkodtam öngyilkosságon, de őszintén mondom, hogy majdnem 2 éve egyetlen ilyen gondolatom sem volt.

2021. szept. 29. 16:16
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy mennyire vagy ügyes. Te tényleg azon kattogsz, hogy majd mit gondol rólad? Az eleve gáz, hogy másképp nem jutsz szexhez, a véleménye teljesen mindegy. És nem fog magyarázatot várni, egyik opciót se kell felhozni.
2021. szept. 29. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!