Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes csak ezért prostihoz menni?
Eddig egy nővel voltam csak, viszont szeretnék legalább 4-5 nővel lenni mielőtt megállapodom. Van egy képzeletbeli "bakancslistám", hogy kb milyen külsejű nőkkel szeretnék szexelni.
Jelenleg azért nem tudok normálisan ismerkedni, mert félek az elköteleződéstől. Ha tegyük fel szerencsém lenne, és összejönnék azzal akivel letudnám élni az életem, akkor is ott lenne a tudat, hogy össz-vissz két nővel voltam. Zavarna, hogy sosem tudom meg milyen lenne mással.
Szóval szerintetek érdemes lenne azért elmenni 3-4 alkalommal prostizni, hogy "kiéljem magam" és nyugodtan neki tudjak állni egy normális ismerkedésnek?
23/F
Bazki, ha van bakancslistád, akkor tegyél érte, hogy teljesüljön. De ne prostival.
"Ha tegyük fel szerencsém lenne, és összejönnék azzal akivel letudnám élni az életem, akkor is ott lenne a tudat, hogy össz-vissz két nővel voltam. Zavarna, hogy sosem tudom meg milyen lenne mással."
Fogalmazzunk másképp, hogy igaz legyen; Ha tegyük fel szerencsém lenne, és összejönnék azzal, akivel letudnám élni az életem, akkor is ott lenne a tudatlanság, hogy nem tudom, hogyan kell egy nőt megtartani. Azt pedig a prostitól nem fogod megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!