Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek lakásos prostihoz érdemes azt hazudnom hogy 26 éves szűz vagyok?
Volt 4 alkalmam összesen, párom még nem volt és 99% hogy nem is lesz…
Viszont nagyon hamar elmegyek és béna is vagyok eléggé.
Melyik a cikibb?
A valóság, vagy ha azt mondanám hogy szűz vagyok?
Amúgy még nem biztos, hogy megyek, de 1.5 éve volt az utolsó szex és annak ellenére, hogy béna vagyok benne, nagyon vágyom már rá.
Hallod, te leszel az álom vendég ha 1 perc alatt elélvezel. Össze vissza fog simogatni meg bókolni, hogy milyen aranyos pasi vagy.
Annak örül minél kevesebbet dugod, aztán lépj le.
Olyan szinten nem érdekli, hogy mondjuk ezt szóvá tegye, de szerintem biztos megfogalmazódik benne valamilyen vélemény a teljesítményekkel kapcsolatban, a fejében… Ha nem is mondja ki, akkor is.
És engem ez az ami érdekel, mert sajnos extrém komplexusos vagyok, nagyon sokféleképpen…
Mondhatnátok, hogy “na de hát kit érdekel egy k*rva véleménye?”, hát engem…
Egyrészt én nem nézem kevesebbe Őket mint bármelyik másik embert, pedig könnyebb lenne, de nem megy, másrészt TUDOM hogy nem kéne foglalkoznom a véleményekkel, de mindig is mindenki véleménye érdekelt és mindenben, s ráadásul ez volt a legfontosabb.
Talán az iskolai zaklatások és a szüleim viselkedése okozta ezt, de ezt még pszichológussal sem tudtam feloldani, évek alatt sem, szóval ez van, beletörődtem.
Tudod, van az a mondás, hogy
Csak a (magán)orvos örül, ha beteg vagy.
Csak a tolvaj örül, ha gazdag vagy.
Csak a biztosító örül, ha egészséges vagy.
...
Csak a prosti örül, ha gyorsan elmész.
Mondjuk ez lehet, hogy valahol úgy van hogy örülnek ha a vendég gyorsan elélvez, viszont a hirdetések nagy részénél azt írják hogy korlátlan élvezési lehetőség van 1 órában.
Vagyis ha elélvez a vendég az első 5 percben, 10 perc múlva ha képes rá, akkor újra próbálkozhat… És így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!