Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek érdemes lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lehet prostihoz elmenni csak szimpla szeretgetés (imitálás) célzattal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kegyetlenül szeretethiányom van. Ölelés is nagy segítség lenne már szimplán... A szeretetnyelvem a testi érintés... Épp ezért gondoltam erre. Nem akarok semmi szexuális célzattal menni... Szimplán szeretgetésre vágyom. A válaszokat előre is köszönöm!

2021. febr. 21. 13:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Persze,még örülne is neki hogy nem kell dugnia.
2021. febr. 21. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Magyarországon a prostik is felszínesek, szerintem ezt csak akkor vállalnák el, ha jóképű a férfi, aki kéri tőlük.
2021. febr. 21. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Sok prostinak ott van a hirdetésében, hogy csak szimpátia esetén vállal csókolózást.
2021. febr. 21. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem fog megszeretgetni
2021. febr. 21. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nincs más nő a képben, akitől megkaphatnád, beszéld meg az egyikkel. Mindenesetre ez sem lesz olcsó.
2021. febr. 21. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem túl jó ötlet. A prostizásnak pont az a lényege, hogy totálisan érzelmek nélkül szexelj egyet.

Mondjuk én lány vagyok (nem prosti), de logikusan ez így van.

2021. febr. 21. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Olyan mintha kopog a szemed az éhségtől és szakácskönyvet lapozgatsz.

Neked pszichológus kell nem prosti.

2021. febr. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!