Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy kövér lánnyal? Úgy néz ki összejön a dolog köztem és egy elég nagydarab lány között ő olyan 140 kg nekem nagyon bejön de még nem volt ekkora partnerom valakinek van mar tapasztalata ilyen téren?
Ha vonzónak tartod csodálatos lesz.Nekem volt közel 200 kg-os kedvesem,imádtam. Túl van misztifikálva a kövér nőkkel való szex.
Szinte mindent meg tudnak csinálni.Az tény,hogy az ágyban nehezebben mozognak,néha segíteni kell nekik.De többnyire hálásabbak,odaadóbbak,mint a plázacicák.Persze ez csak egy vélemény.
Próbáld ki,szerintem nem fogsz csalódni.
Szerintem meg nem kéne leszólni a kérdezőt. Annak a 140kg-os lánynak is ugyanúgy lehetnek értékes tulajdonságai, szép arca, bájos kisugárzása mint aki 40kg.
Ismerősöm szintén ilyen alkat s mindig sportos fiatalabb srácokkal van mert annyira mosolygós, életvidám, hogy az épp elég a pasiknak.
Ugyanolyan mint egy más testalkatú lány maximum pár póz kényelmetlen.
Misszionárius, lovagló vagy oldalt simán lehet.
Ahogy írták legyen hűvösebb kicsit a szoba, készíts be innivalót s zsebkendőt, nedves törlőkendőt s legyen lehetősége zuhanyozni utána mint más rendes szexnél is.
Ha első alkalom lehet kicsit zavarban lesz s ha te is úgy érzed jó volt vele akkor mutasd ki felé utána is ezt ne legyenek szorongásai.:)
Bazz, konkrétan kijönne belőle 2 70 kilós csaj. :D
Elképzelni nem tudom mekkora lehet. A lovagló pózt nem is értem, hogy lehet ajánlani. Oldalról kell csinálni.
15.
Kerdezo hájfetisiszta pont leszarja a belső értékeit. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!