Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a sex /miben más a sex nagydarab mackós pasival?
Mivel mjndnekjnek mást jelent a túlsúlyos ezért pontosítok 130kg körül
Még nemvolt kapcsolatom csak vékonyabb férfiakkal,emiatt tartok ettől érdekel minden építő jellegű tapasztalat velemeny leírása akar privatban is
Az első pàrom 120 körül volt, a mostani 65, az első minden téren sokkal jobb volt!! Semmi hátránya nem volt a súly miatt! Semmi olyat nem tapasztaltam amiket itt leírtak!
Szerintem abszolút semmi köze a súlynak a dologhoz
2 évig volt 120-130kg körüli párom, tapasztalatok: hamar elfárad, nagyon erősen izzad, és hát nem tagadom, valóban nem annyira vonzó a látvány se. ha ő volt felül, vigyáznia kellett, hogy ne nyomjon össze, volt, hogy nem kaptam levegőt. de annyi számít, h vonzódsz e hozzá, vannak e érzéseid, mert ha igen, akkor ez mind mellékes :)
26n
Szerintem a 130 kiló nem mackós. Volt egy pasi, akivel interneten ismerkedtünk, ő 140 kg volt és azt állította, hogy nem kövér. Hát ha ő nem az, akkor nem tudom, hogy kicsoda számít annak...
Persze, ő tett megjegyzést utolag a 178/65kg parameteremre, hogy nem vagyok valami vékony... Amúgy katasztrófa volt.
De ismertem olyan 130 kilós férfit is, aki az izomtol volt annyi, szóval ezt így nehéz beloni, mert nem tudjuk, hogy a kérdező esetében milyen magas a férfi és, hogy milyen életmódja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!