Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek tényleg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tényleg az kell, hogy egy pasi legyen kb. 183 cm magas, borostás, széles vállú, jól öltözött és művelt?

Figyelt kérdés
Most sokan azt fogják írni, hogy ennyi még nem elég, de ha az alapokat vesszük?
2021. szept. 28. 09:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

Pl. a magasságról. Olyasmi mint ha azt írnám, hogy egy nő legyen egész életében 20-25 éves, mert akkor a legnőiesebb (nekem, és sok más férfinak, persze vannak akiknek ez nem szempont)

Kb. pont ugyanannyira tehet az ember mindkét tényezőről.

2021. szept. 28. 10:48
 22/34 A kérdező kommentje:
A 11-es által leírt pasi se felel meg mindenkinek, amint látjuk a válaszokból. Mindenkinek képtelenség megfelelni.
2021. szept. 28. 10:51
 23/34 anonim ***** válasza:
88%

#19: miért lenne bárkinek degradáló? Leírta, hogy neki milyen pasik jönnek be. És nem hiszem, hogy ezzel egyedül lenne.

Másrészt ez kb ugyanolyan, mint ha egy pasi azt írná, neki a nagy mellű csajok jönnek be. Akkor az is degradáló minden kismellűnek is?

Vagy ha azt írom, nekem a Mercik jönnek be, akkor degradáltam a Suzukisokat? Ne legyünk már ennyire sötétek...

2021. szept. 28. 10:52
 24/34 anonim ***** válasza:
87%

#22: nem is kell. Pont ettől szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák, és az ízlésünk sem egyforma.

Attól, hogy vannak akiknek az olyan pasi jön be, másoknak meg mások az igényeik, még ugyanúgy emberek vagyunk mindannyian, és egyikünk sem érdemel kirekesztést, lepontozást negatívumokat.

2021. szept. 28. 10:53
 25/34 anonim ***** válasza:
41%
23-as. Inkább olyan, hogy 85D mellméret alatt nem nőies egy nő. (most néztem utána, hogy milyen méretek vannak, eszembe se jutna ilyeneken fennakadni) A kocsis példa nem rossz.
2021. szept. 28. 11:03
 26/34 anonim ***** válasza:
85%

15!

Nekem azért nincs szórakozásból diplomám, mert negyven felett vagyok, és mikor én jártam iskolába akkor szakmát tanultak az emberek, illetve ha egyetemre mentek akkor nem semmi szakon végeztek, hanem orvos, ügyvéd, mérnök lett belőlük.

Tehát hasznos emberei a társadalomnak.

Én egy jó szakmát tanultam ki, abból gazdagodtam meg.

2021. szept. 28. 11:32
 27/34 anonim ***** válasza:
48%

Egy szabad bölcsész filozófia szakirányos is hasznos tagja a társadalomnak.

Valakinek kutúrát is kell csepegtetnie, alkotnia, közvetítenie kell.

2021. szept. 28. 11:47
 28/34 anonim ***** válasza:
27%
11-es jól írta. 180cm alatt nincs vonzó férfi a nők szemében. Ez tény. Lehet tagadni itt a gyakorin, de semmin nem változtat.
2021. szept. 28. 11:56
 29/34 anonim ***** válasza:
93%

Ja a pasik meg mind arra vágynak, hogy legyen a csaj gyönyörű arcú, szőke, kékszemű, hosszúcombú, nagy formás mellű és jól tudjon főzni? 😂

A külső egy dolog, de a nőknek fontosabb hogy a pasi normális legyen, milyen a személyisége, kisugárzása. Ettől ha egy anonim felmérésen megkérdezik milyen külső jön be a LEGJOBBAN akkor csak külső jegyeknél értelemszerűen a magas, atletikus alkatot fogják legtöbben beikszelni.

2021. szept. 28. 12:32
 30/34 cseppszi ***** válasza:
84%
2021. szept. 28. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!