Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az smpixie más férfiaknak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az smpixie más férfiaknak is full kudarc?

Figyelt kérdés

Kiprobaltam az smpixiet es az elso 12 uzimbol 12re nem kaptam meg egy egyszavas valaszt se, nem is beszelve arrol h megkeresest egyet se kaptam.

Nem egy random gorbe farokkep volt a profkepem es teljesen igenyes nyitouziket irtam, szinten igenyes profilszoveggel, es nem is vk bdsm teren kezdo v lecsuszott szocio-okonomiai statuszu oreg.

Komolyan megertem azt aki ezeken az oldalakon valik nogyulolove xd

2021. szept. 27. 20:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy a 16-os ezeket így leírta, mert így egy kicsit belelátunk ennek a női oldalába is.

Én fétisre kerestem ott partnert, akár fizetőset is, de semmi.

Legtöbb nőnél ki is volt írva, hogy nem keres senkit, csak nézelődni jött. Nekik én nem is írtam soha, de a többi kevés aki bent maradt a kalapban, ők sem írtak vissza, szinte egyik sem!

De én ebbe eddig bele sem gondoltam, hogy hány üzenetet kaphat az a kevés nő az enyémen kívül.

2021. okt. 7. 16:16
 22/25 A kérdező kommentje:
hat orulok h ilyen sokan irtak, vegul toroltem magam es update azota van baratnom mar, es barmily "meglepo" nem onnan :D
2021. okt. 7. 18:26
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Honnan? :D

Nagy mák ha a barátnőről véletlenül derül ki hogy érdekli a bdsm, ha így van gratula.

2021. okt. 7. 18:29
 24/25 anonim ***** válasza:
70%
Kevés ott az olyan nő aki a valóéletben is az... Plusz az utóbbi 2 évben már a prostik lepték el az oldalt... felejtős az egész.
2021. okt. 10. 17:33
 25/25 anonim ***** válasza:
85%
Nagy semmi, röviden ennyi
2021. okt. 10. 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!