Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az smpixie más férfiaknak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az smpixie más férfiaknak is full kudarc?

Figyelt kérdés

Kiprobaltam az smpixiet es az elso 12 uzimbol 12re nem kaptam meg egy egyszavas valaszt se, nem is beszelve arrol h megkeresest egyet se kaptam.

Nem egy random gorbe farokkep volt a profkepem es teljesen igenyes nyitouziket irtam, szinten igenyes profilszoveggel, es nem is vk bdsm teren kezdo v lecsuszott szocio-okonomiai statuszu oreg.

Komolyan megertem azt aki ezeken az oldalakon valik nogyulolove xd

2021. szept. 27. 20:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig 1 domina válaszolt az is kioltott az első levelem után hogy gáz a dumám és esélyem sincs nála :D
2021. szept. 28. 12:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Bár hozzá kell tenni hogy csak a nem anyagiasokra írtam rá.
2021. szept. 28. 12:40
 13/25 anonim válasza:
62%

Én is fent voltam többször,sőt most is fent vagyok.

Egy fiútestbe született és jelenleg is abban én latex és lakk fetisiszta csajszi vagyok,de sajnos az esetek nagyrészében csak szórakoznak az emberrel,mondjuk ezen az oldalon is megtapasztaltam már ezt korábban sajnos.

2021. okt. 6. 10:54
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk aki fiú létére lánynak képzeli magát, azzal megértem, hogy csak szórakoznak.
2021. okt. 6. 12:40
 15/25 anonim ***** válasza:
94%

Switch nő vagyok, regisztráltam én is. Én a bemutatkozáshoz odaírtam, hogy nem társat keresek, csak tanulni, a BDSM világával ismerkedni vagyok itt. Jött egy levél, udvariasan válaszoltam. Jött még egy levél, udvariasan válaszoltam. Majd jött még aznap 10 levél, ezekre már egyáltalán nem tudtam válaszolni, mert ugye vip tagság nélkül csak napi 2 levelet tudok küldeni.

Utána a többieknek sem tudtam már válaszolni, mert az első kettővel elkezdtem levelezni, napi egy-egy levéllel.

A levelek egy része az olyan volt, hogy (szex)partnert keres, de volt olyan, aki szintén csak beszélgetni akart a BDSM-ről, de nekik sem tudtam visszaírni, bármennyire is rosszul éreztem magam miatta.

Aztán egy szub az első levelével vip tagségot küldött, meg se kérdezett előtte... Na akkor 9 napig tudtam több emberrel is levelezni. Egyszerre 4-5 embernél többel nem tudtam napi szinten levelezni, és ekkor is volt, hogy valakinek nem írtam vissza. Ha mondjuk tudom, hogy csak fél órát érek rá smpixie-n lógni aznp, akkor inkább az "állandó" levelezőpartnereknek írtam vissza, időben nem fért bele a többi. Aztán lejárt a vip is.

Azóta meg lett kapcsolatom, és nem is léptem be, úgyhogy aki azóta írt, azt nem is láttam.

(Az új kapcsolaton nem onnan lett, hanem a való világból. Ő nem írt nekem semmit, hanem szakadó esőben odaadta a pulcsiját, pedig idegenek voltunk, és ezzel eldőlt a dolog.)

2021. okt. 7. 10:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok. Az lemaradt, hogy akikkel elkezdtem levelezni, nem feltétlenül voltak jó választások, a levelezés alatt kiderült, hogy "van valami gond". Szóval tképp elpazarolt idő volt, válaszolhattam volna valaki másnak, aki normálisabb, de ezt ugye a legelső levélből nem lehet tudni.

Lehet, hogy pont te is voltál, akit kihagytam. Én rosszul éreztem magam minden egyes kihagyott levél miatt, de egyszerűen időben nem fér bele az, hogy egyszerre 20 emberrel levelezzek. Meg amikor 5 volt egyszerre, akkor már nem tudtam, hoyg kivel mit beszélek, és amit már elvileg tudtam róla, azt újra megkérdeztem, és az meg tök ciki volt.

2021. okt. 7. 10:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

#16 #17

Érdemes ezért külön erre a célra kreálni egy ímélcímet, és odairányítani az érdeklődőket. Már ha tényleg olyan sok üzenet jön, hogy szelektálni kell.

De a problémára jól rámutat a kommented: míg a férfiak hónapokig nem kapnak üzit (legalábbis értelmeset), a nők azt se győzik kezelni, ami jön...

2021. okt. 7. 12:06
 18/25 anonim ***** válasza:
89%

Az a poén hogy vannak akik csak egy bizonyos olatformon hajlandóak szóba állni az emberrel, vagyis ha például itt írok rá az nem jó írjak neki pixien. De olyan is volt már hogy itt nem jó, csak tinderen ismerkedik. Ebben láttok bármi logikát?

Gyakorlatilag elvárás hogy fizessek elő ilyen szar helyekre ha beszélni akarok velük.

2021. okt. 7. 12:10
 19/25 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom ebből következik hogy email címet se ad meg mert ő csak pixien akar beszélgetni de mivel írta hogy ott se kapcsolatot keresett így nem is csoda hogy elakadt az ismerkedés.
2021. okt. 7. 12:14
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

18-asnak: A vége felé tényleg csináltam egy új e-mail címet, de ugye az is egy üzenet smpixie-n, hogy azt elküldjem. Vagy nem tudom meg lehet-e adni máshol, nem emlékszem már. De valami olyasmi rémlik, hogy a bemutatkozásban nem lehetett. Na mindegy már úgyis.

19-esnek: Igen, nekem is volt olyan, aki át akart menni messengerre. Na mondom azt azért nem. Ne férjen hozzá az ismerőseimhez, ne nézegesse idegenként pl. a családi képeimet... Küldtem magamról smpixien, aki kérte, de a facebook az túl személyes, amíg még csak beszélgetünk. (Főleg mivel ugye én írtam is, hogy nem kapcsolatot keresek, csak beszélgetek.

20-asnak: Igen, sokszor elakad a beszélgetés. Pl. volt, aki herekínzás miatt írt rám. Beszélgettünk a dologról, de nem sokat tudtunk, mert egyikünknek sem volt tapasztalata benne. Aztán egy idő után elakad a dolog, és ha nincs meg a "szikra" köztünk, akkor más téma sem kötött le utána vele. De "legalább" akkor másik ember üzenetére tudtam helyette válaszolni.

2021. okt. 7. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!