Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ha egy csaj egy buliban félájultra issza magát éltek a lehetőséggel és rámentek automatikusan?
Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 13:37
1/19 eznemlényeges válasza:
Szerintem ez már a megerőszakolás határait súrolja, de már erkölcsileg is azt mondanám, hogy biztos nem.
2/19 anonim válasza:
Nem, ettől függetlenül is lenézem aki csak így képes nőt megszerezni. Aki azt se tudja hol van, azt nem kihasználni kell hanem segíteni.
3/19 A kérdező kommentje:
Esküvőn kiütötte magát a csaj és egy random srácnak kellett felvinni szobára, én nem vittem volna egyedül mert utána azzal gyanúsítanak meg amivel akarnak ebben a nagy meetoo lázban.
2021. szept. 27. 13:47
4/19 A kérdező kommentje:
Készült erről egy film is ezért gondolom hogy a férfiakról sokan ezt feltételezik alapból
2021. szept. 27. 13:49
5/19 A kérdező kommentje:
Promising Young Woman
2021. szept. 27. 13:50
6/19 anonim válasza:
Ez szó szerint megerőszakolás. Ha "öntudatlan", "kihasználás" szavak felmerülnek akkor bíróság elítél. Ezt orvos is be tudja bizonyítani, ha elmegy a nő utána. Mert ha nem akarja akkor bizony megmarad a nemiszervénél a nyoma. Just sayin
7/19 A kérdező kommentje:
Én jót feltételezek a emberekről és bízok benne hogy nem történt semmi csak letette aludni :D de a film elég túlzó mert abban meg úgy mutatják be a férfiakat mint az állatokat akik nem tudnak ellenállni az ilyen alkalmaknak.
2021. szept. 27. 14:14
8/19 anonim válasza:
Na azért álljon meg a menet. Én voltam már úgy lánnyal (egy alkalommal, azért nem űzök sportot belőle), hogy nem nagyon tudott már magáról, de hullarészeg azért nem volt. Szó szerint kínálgatta magát mindenkinek, mászott rá mindenkire stb. Ilyenkor mit mondjon az ember? :D Bocsi, tiltja az erkölcsöm?
9/19 anonim válasza:
Fantáziában ez számomra szexi, de való életben jobban tisztelem ennél a lányokat. Volt már ilyen szitu és automatikusan lovagias vagyok. :-)
10/19 anonim válasza:
"Esküvőn kiütötte magát a csaj és egy random srácnak kellett felvinni szobára, én nem vittem volna egyedül mert utána azzal gyanúsítanak meg amivel akarnak ebben a nagy meetoo lázban."
ha ennyire félsz ebben a "nagy metoo lázban", megkérsz valakit, hogy kísérjen már el, vagy csak szólsz valakinek, hogy felcipelem, leteszem az ágyra, három perc és itt vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!