Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ha egy csaj egy buliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ha egy csaj egy buliban félájultra issza magát éltek a lehetőséggel és rámentek automatikusan?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%
Igen, szétdugom az összes testnyílását ilyenkor, DE csak ha már öszehuggyozta és hányta magát!!🤣🤣
2021. szept. 27. 14:40
 12/19 anonim ***** válasza:
12%
Rámegyek. Minek ivott?
2021. szept. 27. 14:42
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Mihez kezdhetnék vele, ha azt sem tudja hol van?

Nem is tudna elélvezni attól, amit csinálok. Mellesleg elég undorító lenne egy részeg nő.

2021. szept. 27. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Hát ha már félájultra itta magát akkor teljesen le is írta magát előttem… Egy részeg fél hulla csajról megvan a véleményem,mellesleg nem is lehetne vele mit kezdeni,de egy nagyon jó beutaló a kaptárba,mivel nem hogy részeg,nem is érezne belőled semmit,max feljelent erőszakért,úgyhogy erről ennyit….
2021. szept. 27. 15:13
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
#8: igen, pontosan. Tök mindegy, részegen kínálgatta-e magát, nagy valószínűséggel józanul már megbánta, és onnantól ugyanúgy erőszak volt. Attól, hogy valaki quasi öntudatlanul enged valamit, az még nem lesz beleegyezés.
2021. szept. 27. 15:15
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
#12: az ilyeneket kellene kasztrálni pont, mint te...
2021. szept. 27. 15:15
 17/19 anonim ***** válasza:
12%

Volt olyan, hogy a csaj részegen beindult, és rám nyomult, azt megdugtam nagyon, de nagyon is élvezte, azt mondta ekkorát még soha nem élvezett.

Volt, hogy megkértek, hogy kocsival vigyem haza a teljesen részeg csajt, akkor természetesen semmi ilyet nem csináltam, annyi szexualitás volt benne, hogy többször meg kellett állnunk, hogy pisiljen, de nem tudott egyedül guggolni sem, abban segítettem neki, majd amikor a pzs-vel törölte ki a punciját akkor azért nem csuktam be a szemem.

2021. szept. 27. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:
84%
Naná, hogy igen. Alkoholteszterrel járom a bulikat, és sorra mérem a csajok alkoholos állapotát. Ha a műszer megfelelő értéket mutat, azonnal rámegyek.
2021. szept. 27. 15:50
 19/19 anonim ***** válasza:
87%

hasonlo történt velem, hogy segítettem egy elég részeg lánynak haza menni felvittem a lakásba, segítettem neki míg hányt meg támogattam, majd be a szobájába és lefektettem az ágyra h aludjon, de én nem vagyok alapbol olyan fajta aki visszaélne a dolgokkal, de külső szemmel tüntetett úgy h felmentem hozzá ott voltam órákig aztán mikor eljöttem mert megjött a testvére elkezdtek kiabálni

szerencsére nem volt totál öntudatlan így emlékezett mindenre és fel se merült olyan h esetleg bármi is történt volna plane h az elején megmondtam h nem fogok probálkozni semmilyen körülmények között se

2021. szept. 27. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!