Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ha egy csaj egy buliban félájultra issza magát éltek a lehetőséggel és rámentek automatikusan?
Mihez kezdhetnék vele, ha azt sem tudja hol van?
Nem is tudna elélvezni attól, amit csinálok. Mellesleg elég undorító lenne egy részeg nő.
Volt olyan, hogy a csaj részegen beindult, és rám nyomult, azt megdugtam nagyon, de nagyon is élvezte, azt mondta ekkorát még soha nem élvezett.
Volt, hogy megkértek, hogy kocsival vigyem haza a teljesen részeg csajt, akkor természetesen semmi ilyet nem csináltam, annyi szexualitás volt benne, hogy többször meg kellett állnunk, hogy pisiljen, de nem tudott egyedül guggolni sem, abban segítettem neki, majd amikor a pzs-vel törölte ki a punciját akkor azért nem csuktam be a szemem.
hasonlo történt velem, hogy segítettem egy elég részeg lánynak haza menni felvittem a lakásba, segítettem neki míg hányt meg támogattam, majd be a szobájába és lefektettem az ágyra h aludjon, de én nem vagyok alapbol olyan fajta aki visszaélne a dolgokkal, de külső szemmel tüntetett úgy h felmentem hozzá ott voltam órákig aztán mikor eljöttem mert megjött a testvére elkezdtek kiabálni
szerencsére nem volt totál öntudatlan így emlékezett mindenre és fel se merült olyan h esetleg bármi is történt volna plane h az elején megmondtam h nem fogok probálkozni semmilyen körülmények között se
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!