Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy nő minden igényének megfelelni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 07:48
1/12 anonim válasza:
...minden másra ott a Mastercard.. 😂💳
2/12 anonim válasza:
Ahogy az 1.írja.😄
De komolyan szeresd törödj vele bármi van beszêljétek meg.
Legyen közös programotok még ha csak együtt főzök az is jó. Kényeztesd figyelj oda rá az ágyban hogy neki is jó legyen.
Hagyj neki énidőt ne akarj mindíg a nyakán lógni.
3/12 anonim válasza:
Legyél jóképű, magas, kigyúrt, gazdag, rendszeresen vidd el vacsorázni, hordd autóval mindenhova, vegyél neki drága ajándékokat, évente legalább kétszer vidd el nyaralni (abból egyszer a tengeren túlra), rendszeresen hazudj neki, kerüld a romantikát, legyen nagy farkad, vadállat módjára dugd meg, az érzéki szeretkezést felejtsd el! Nagyjából így.
4/12 Williamspear válasza:
Dugod rendszeresen és rendesen igényei szerint ☝
5/12 anonim válasza:
Légy figyelmes, odaadó, önzetlen, udvarias és gáláns.
6/12 anonim válasza:
#5 A kérdező szerintem nem barátként akar egy nő minden igényének megfelelni.
7/12 anonim válasza:
#6: én sem arról beszéltem. De ez az út pont odavisz. Hogy a nő is odaadó legyen...
8/12 anonim válasza:
Nem, ez egyenes út a barátzónába. Kapcsolathoz nagypofájú taplónak kell lenni.
9/12 anonim válasza:
Ez most valami inceles baromság, vagy tényleg ennyire fogalmad sincs a nőkről? :D
10/12 anonim válasza:
Az ágyban?
Előjáték, nyalás, ujjazás, aktus, levezetés. Ebben a sorrendben... legalábbis nálam így lehet tökéletesen megfelelni. 29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!