Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat olyan lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat olyan lánnyal akinek nem a legszebbek a fogai?

Figyelt kérdés

Mossa a fogát, a foga is nagy részt fehér de néhány foga közt (elől) látszik szürke, fekete lyuk.

Ez kizáró ok?

2021. szept. 26. 22:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Annak aki igénytelennek és ápolatlannak titulálja a rossz fogokat, üzenem, hogy a kettő nem függ össze minden esetben. A rossz fogak genetikából adódnak vagy betegségből vagy épp szülés után is kihullhat, szóval moshatod te a fogaidat reggeltől estig nem fog változtatni ezen. A legtöbb fogászati szépítgetés, pótlás meglehetős anyagi terheket ró az emberre, szóval nem mindenki engedhet meg magának komolyabb beavatkozásokat, ez nem egy kiló kenyér árával vetekszik. És persze vannak akik lusták fogat mosni és azért sárgul, klapposodik jobban mint másoknak.
2021. nov. 5. 09:13
 22/31 anonim ***** válasza:
20 férfi a kérdező vaksi uraság...
2021. nov. 5. 12:45
 23/31 anonim ***** válasza:
Igénytelen, vagy genetika? Nem mindegy
2021. nov. 6. 04:58
 24/31 anonim ***** válasza:

Jöttök itt a genetikával, akkor is meg lehet csináltatni.

Ha az adott felet nem zavarja akkor jól van az úgy mi ezt honnan tudjuk?

2021. nov. 6. 07:56
 25/31 anonim ***** válasza:

Nekem műfogsorom van már 10 éve...

37f

2021. nov. 6. 08:04
 26/31 anonim ***** válasza:
nekem sem azok,van ilyen sajna. Eddig 6kilot toltam bele. Szóval ha azért tőrödik a dologgal akkor ok.
2021. nov. 6. 13:31
 27/31 anonim ***** válasza:
24; jameglehet csinátatni: meg. Nekem sajnos a teljes felső fogsorom oda. Szoptatás után egyszerűen belülről kiüresedtek. Akkor be lett tömve. Mosom minden étkezés után. Ill, mostam.13 év után sorra potyogtak ki a törések. Ki fúrták, betömték. 2 hét után gócpontja, tályog. Mindegyiknél.
2021. nov. 6. 14:42
 28/31 anonim ***** válasza:
Ezt darabonként 150 ezerért eljátszottam 3 foggal. Utána mondtam, vesszenek. Most ezek pótlása 750 ezer, nekem.Szar közalkalmazott vagyok. Sose lesz rá. Aki kérdezte, szerintem az se hajót ki félmilliót.
2021. nov. 6. 14:45
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem kötelező megcsináltatani, főleg ha nincs rá. De akkor a saját közegében kell szexpartnert keresni. Ne egy igényes partnert keress.
2021. nov. 6. 14:47
 30/31 anonim ***** válasza:
Az attól függ nálam mennyire vonzó a csaj, mert általában mindig belém szeretnek a csajok, és csak olyannal kezdek, akit hosszú távra is el tudok képzelni.
2021. nov. 6. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!