Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat olyan lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat olyan lánnyal akinek nem a legszebbek a fogai?

Figyelt kérdés

Mossa a fogát, a foga is nagy részt fehér de néhány foga közt (elől) látszik szürke, fekete lyuk.

Ez kizáró ok?

2021. szept. 26. 22:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
Igen
2021. szept. 26. 22:18
 2/31 anonim ***** válasza:
12%
Szexkapcsolatnál ez kicsit se kizáró ok
2021. szept. 26. 22:21
 3/31 anonim ***** válasza:
70%
Hát... csúnya körmök, rossz fogak, nálam nem túl bejövős.
2021. szept. 26. 22:55
 4/31 anonim ***** válasza:
71%
Ez elég fontos, büdös száj elég lehangoló.
2021. szept. 26. 23:09
 5/31 anonim ***** válasza:
56%
Az én szexpartneremnek is eléggé elhanyagoltak a fogai, de nem büdös a szája. Jól szopik és isteni jó szűk a puncija, szóval egy ilyen kapcsolatban el lehet nézni. Ha komolyabbra fordulna akkor meg intézném a fogorvost. Volt erre példa korábban.
2021. szept. 26. 23:16
 6/31 anonim ***** válasza:
93%
Az igénytelenség, ápolatlanság (ide értve a fogakat is) eléggé vágycsökkentő. Az egy dolog, hogy fiatal korban az ember kb. mindent és mindenkit is megdugna, de állandó szexkapcsolatra már nem biztos...
2021. szept. 27. 00:06
 7/31 anonim ***** válasza:
86%
Most biztos le leszek pontozva, de élből elutasítani valakit emiatt, az nem szép dolog. Én is ugyanígy gondolkodtam, egészen addig, amíg egy betegség (igazából a rá kapott gyógyszerek) miatt rohamosan kezdtek elsorvadni az amúgy világéletemben szép, egészséges fogaim. Nagyon sokat sírtam, és amiatt is, hogy rengeteg (RENGETEG!!) pénz volt helyre állítani legalább elől a fogaimat, a hátsókat jelenleg is kezeltetem, pótoltatom, ahogy időm és pénztárcám engedi. Igényes vagyok, nagyon oda figyelek a bőrömre, hajamra, körmeimre, ruháimra, illatomra, egészségesen táplálkozom, nem dohányzom- nem kávézom- nem iszok alkoholt, és mégis jött ez a fránya betegség, és vitte magával a szép mosolyom. :'( Mióta ez van, már nem ítélek meg valakit csak a fogai alapján, jó, azért közelről le lehet szűrni, hogy tiszták, csak rosszak a fogak, vagy azért ilyenek, mert nem foglalkozik vele az ember, ilyenkor én is szűrök, de önmagában a "csak" rossz fog nekem nem akadály, HA igyekszik tenni az illető ellene, mint ahogy én is.
2021. szept. 27. 01:43
 8/31 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó: szívemből szóltál.

Meg lettek szabályozva a fogaim, rendszeresen mosom őket és mindig megcsináltatom ha rosszak, de ennek ellenére sárgák, néhol foltosak.

Mondjuk nem érdekel, van párom aki így szeret. De utálom, hogy ez alapján sokszor rámondják az emberre, hogy igénytelen. Nem, nem vagyok az. Csak épp nincs pénzem egy milliós mosolyra.

2021. szept. 27. 03:15
 9/31 anonim ***** válasza:
77%

Sajnálatos, akinek genetika miatt rohadnak a fogai. Ettől viszont a vele járó bűz még nem lesz gusztusos. Amíg nincs rendbetéve, addig moshatja naponta 5x is, a köztes időben akkor is büdös,amikor eltűnik a mentol hatása.Egész nap meg képtelenség lenne, hogy lógjon a szájából a fogkefe. 🤷‍♀️

Egyébként meg nem kell parázni, rengeteg büdös szájú, rothadó fogú embernek van valakije, akinek van gusztusa hozzá.

2021. szept. 27. 05:04
 10/31 anonim ***** válasza:
49%
Nem!
2021. szept. 27. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!