Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan szexkapcsolat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan szexkapcsolat, ahol nincs más, csak orál?

Figyelt kérdés

Van ennek valami neve?

Esetleg aki próbálta annál ez csak egyoldalú volt, hogy az egyik fél nem viszonozta? Melyik fél volt az?

2021. szept. 25. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
En jartam.magam nyalatni N
2021. szept. 25. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem van egy csaj ismerősöm, őt bármikor áthívhatom egy szopásra. Mázli, mert ő imádja csinálni, én meg imádom ahogy csinálja. Nincs ellenére ha megdugom, de neki teljesen belefér az, ha áthívom hogy szopjon le, aztán megy is a dolgára.
2021. szept. 25. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
29%
Jó lenne egy ilyen
2021. szept. 25. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat tudnék elképzelni, amikor a lány engedne egy alapos cirógatást és masszírozást tetőtől talpig, és más nem lenne. Nekem a csípő és a comb cirógatása a kedvencem.
2021. szept. 25. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!