Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok, akiket még soha nem nyaltak ki? Miért nem? Egyébként vágynátok rá?

Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy szerintem sokan vannak. A férfiak sajnos nem mindig csinálják. Nekem közel 3évvel a szüzességem elvesztése után csinálták először...na akkor jöttem rá, hogy mit hagytam ki!
2021. szept. 26. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Nem valami gusztusos nyalogatni azt a kilógó nyers húst. Pláne, ha nem tisztálkodott előtte az illető.
2021. szept. 26. 21:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem alap, az együttlét előtt az alapos tusolás, tisztálkodás! 🙂
2021. szept. 26. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos nem mindenki így gondolja. Ráadásul bulikon meg lehetőség sincs rá.
2021. szept. 26. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, vannak olyan lányok, nők akiknek a partnereik nem csinálták még, vagy csak nagyon ritkán, vagy éppen nem túl nagy érzéssel. Ettől olyan nőt szerintem nem találsz aki arra vágynak hogy egy random idegen kinyalja 😂
2021. szept. 26. 22:12
 6/8 A kérdező kommentje:

#4-es Nyilván bulikon nem is a nyalás a lényeg, hanem maga az aktus. 😀

#5-ös Nem keresek ilyen nőket, csak a napokban egyik ismerős 30-as hölgy mondta, neki még sosem volt ilyenbe része. Ezért kérdeztem, hogy sok ilyen hölgy van? Mert szerintem is, ahogy az 1-es válaszoló mondta, nem tudják mi marad ki az életükből.

2021. szept. 26. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A testiség alapja a rendszeres tisztálkodás én azt mondom. Mikor mindkét fél naponta tisztálkodik, olyankor semmi kifogásom nincs az ellen, hogy esetleg spontán aktus kerekedik egy izgalmas csókból.

Viszont, ha a felek úgy döntenek, hogy orális örömökben is szeretnék részesíteni a párjukat, elengedhetetlen előtte a zuhanyozás. Egy rossz élmény örökre nyomot hagyhat az emberben, ami után már nem olyan szívesen csinálja, legyen nőről, vagy férfiről szó.

Hiába tudom a kiszemelt hölgyről, hogy egy igényes ember, biztos nem kezdeményeznék orális játékot, ha az ágybabújás előtt nem látogatja meg a fürdőszobát.

2021. szept. 27. 08:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem alap dolog sok férfi társammal ellentétben szeretem is csinálni
2021. szept. 27. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!