Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akiket még soha nem nyaltak ki? Miért nem? Egyébként vágynátok rá?
#4-es Nyilván bulikon nem is a nyalás a lényeg, hanem maga az aktus. 😀
#5-ös Nem keresek ilyen nőket, csak a napokban egyik ismerős 30-as hölgy mondta, neki még sosem volt ilyenbe része. Ezért kérdeztem, hogy sok ilyen hölgy van? Mert szerintem is, ahogy az 1-es válaszoló mondta, nem tudják mi marad ki az életükből.
A testiség alapja a rendszeres tisztálkodás én azt mondom. Mikor mindkét fél naponta tisztálkodik, olyankor semmi kifogásom nincs az ellen, hogy esetleg spontán aktus kerekedik egy izgalmas csókból.
Viszont, ha a felek úgy döntenek, hogy orális örömökben is szeretnék részesíteni a párjukat, elengedhetetlen előtte a zuhanyozás. Egy rossz élmény örökre nyomot hagyhat az emberben, ami után már nem olyan szívesen csinálja, legyen nőről, vagy férfiről szó.
Hiába tudom a kiszemelt hölgyről, hogy egy igényes ember, biztos nem kezdeményeznék orális játékot, ha az ágybabújás előtt nem látogatja meg a fürdőszobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!