Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat izgatja egy maszturbáló fiú látványa ha egyébként nincs hozzá közük? Ha igen akkor miért?
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 12:10
1/13 anonim válasza:
Igen. Van, hogy nézek is a neten.
2/13 anonim válasza:
Általában nem izgatja őket, kivéve ha a párjuk.
3/13 anonim válasza:
Baromira nem izgat ahogy a lúzerek recskáznak.
4/13 anonim válasza:
1# de akárki nem izgat. Csak ha jó testűeket nézem. Épp úgy mint fordítva a férfiak
6/13 A kérdező kommentje:
Aki "recskázik" az lúzer?
2021. szept. 16. 12:26
7/13 anonim válasza:
Engem nem izgat. Még akkor sem, ha érzelmek fűznek hozzá
8/13 anonim válasza:
A recskahuszárokat jobban izgatná a dolog, csak éppen a nők nem így fogják gondolni 😂
9/13 anonim válasza:
#6 haver az lúzer aki csak recskázni akar csajozás helyett, a szatírkodás online formája. Ezzel együtt én is csináltam anno, viszont rájöttem hogy amíg camizéig "elgurítok" egy storyt addig 20-ból 19 csaj kioffol miközben akár személyes talira is nyitottak lettek volna. Élőben csinálni meg sokkal jobb :)
10/13 anonim válasza:
Egy helyes, fiatal fiú maszturbálása szerintem lehet izgató. Pont azért, amiért a fiúk számára egy szép lány maszturbálása izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!