Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legszexibb mondat amit neked mondtak vagy te mondtál valakinek?
Figyelt kérdés
#szexijó
2021. szept. 26. 21:30
11/18 anonim válasza:
#10!
Egy költő veszett el benned, azt tudtad? Költözünk fogalmaztál.
Segítettem egy mozgássérült néninek aki tolókocsiba ült, piacról tartott hazafelé és egy zacskó narancs volt nála, kiszakadt és mind az utcára gurult. Segítettem össze szedni és azt mondta: fiatalember, magát mutogatni kellene annyira kedves és tiszta szívű!
Roppant jól estek a szavai, egy hétig ez járt az eszemben. (Ahogy mondta!)
13/18 anonim válasza:
#11 Nem én fogalmaztam, csak idéztem.
És te tudod, mit jelent az, hogy szexi? Mert amit írtál, nem épp a kérdésre illő válasz.
14/18 anonim válasza:
Ahogy mondta! Kedvesen, szexin!!!!!!!!!!!!
15/18 anonim válasza:
Azt kérdezte meg egy gyorsétteremben, hogy elvitelre? Vagy itt fogyasztasz.... Mondom elviszlek. Délután megvártam. Kb 4 éve a csajom
16/18 anonim válasza:
Izgató a farkad. Nekem mondta.
17/18 leples válasza:
A seggembe akarlak. Azonnal. Utána viszont ki kell nyalnod belőle :)
18/18 anonim válasza:
Amit nekem mondtak nem is egyszer: "Eddig veled volt a legjobb a szex"
Amit én mondtam és a pasik elolvadtak: "Lenyelem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!