Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti törölnétek a képeket?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal viszont vannak a telomba intim képek tőle és jó nézegetni.....meg "olyankor" is.
Az gáz ha meghagyom még vagy jobb lenne ha törölném? vagy nincs ezzel gáz ha erre játszom vagy nézegetem.
Szerintetek?
19/l
2021. szept. 26. 08:00
1/12 anonim válasza:
Nem értem, egy nő miért nézegeti a volt pasiját?
2/12 anonim válasza:
Miért törölnéd őket. Ez egy emlék neked, nyugodtan nézegesd és massztizz rá.
3/12 anonim válasza:
Szerintem neten ugyan úgy találsz képeket. Ha nem szeretnéd minden nap hogy vissza jöjjenek az emlékek, azt tudom mondani hogy töröld. Ha nem vagy szomorú a szakítás miatt, ne töröld
4/12 anonim válasza:
Azért ha lesz egy másik párod, akkor válj meg tőlük, vagy nagyon jól titkold el, mert ha kitudódik nagyon pipa lesz. Addig meg azt csinálsz amit akarsz.
5/12 anonim válasza:
Nyugodtan tartsd meg.
Az én páromnak is megvannak a képek az exeiről, nincs ebben semmi különös.
7/12 anonim válasza:
Az exem képeit mind kitöröltem, de a mostani barátnőmét nem fogom, mert szerintem nem lesz belőle ex. :)
8/12 anonim válasza:
Nem törlöm! Nekem is van. Az emlék, az emlék!
9/12 anonim válasza:
Amíg szingli vagy addig oké.
Nèzegeted masztizgatol bumm.
De ha lesz egy másik pasid vagy töröld, vagy úgy dugd el, ,hogy még te se találd meg🤣🤣🤣
10/12 anonim válasza:
Az idő egy múlandó szhar. Az emlék egy örök kincs. Ami megtörtént, pláne saját akaratból, az megtörtént. Nem törölném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!